Stimați Clienți! Dorim să vă informăm că pe 28 mai (Rusalii), firma de curierat (GLS România) nu lucrează. Vă mulțumim pentru înțelegere! O zi bună, Echipa Petissimo

Legal

Petissimo Kft.Sediul (Social): 7100 Szekszárd, str. Rákóczi nr. 142-146, Ungaria

Depozit, punct de lucru și adresa de returnare: 1097 Budapesta, str. Tablas, nr. 39, Ungaria

Înregistrată la instanța: Curtea de Arbitraj Szekszárd (Szekszárdi Törvényszék Cégbíróság)

Cod unic de identificare (CUI): RO34914428

Număr de înmatriculare Reg. Com.: 17-09-011567

Cont: OTP Bank Romania RO42OTPV220000750192RO01

Număr de autorizație: 10161

Institutul național de sănătate publică: V-R-022/00008-1/2012.

Numărul de înregistrare pentru gestionarea datelor: NAIH-84657/2015
Newsletterl: NAIH-144176/2018
Site-uri cominutare: NAIH-144179/2018
Program de fidelitate: NAIH-144174/2018
Concursuri: NAIH-144178/2018
Teatare reclamații: NAIH-144180/2018
Sistem de cameră video: NAIH-144173/2018

Drepturile de autor

Drepturile de proprietate

Declarăm că Petissimo.ro - și partenerii lor - dețin informațiile despre paginile afișate. Conținutul și design-ul paginii Petissimo.ro sunt protejate de legi internaționale și ale Ungariei. Cititorii noștri pot citi liber orice informații afișate pe site, și pentru o vizulizare și interpretare mai târzie pot descărca și salva aceste informații pe calculatoarele lor, sunt liberi să trasmită aceste infomații pritenilor, rudelor și cunoscuților. Este interzis ștergerea informațiilor de pe această pagină cu referire la drepturile de autor și de proprietate, este interzis vânzarea, schimbarea și republicarea informațiilor în orice formă (nu doar de pe pagina web). Pentru orice material publicat, dreptul nostru este menținută și dacă este necesar atunci aceste drepturi vor fi aplicate pe cale judecătorească.

Mărci comerciale, nume de proprietate

Cititorii noștri pot întâlni multe nume de proprietate și mărci comerciale. Aceste nume sunt văzute ca fiind proprietatea firmelor care le-au înregistrat. Pentru utilizarea în orice formă a mărcilor noastre comerciale trebuie să cereți acordul nostru în scris. Numele și domeniile noastre  nu pot fi folosite în scop de afacere, pentru înșelăciuni sau pentru discreditarea firmei Petissimo.ro.

Referire la Petissimo.ro

De obicei ne bucurăm dacă cineva face referire la Petissimo.ro pe o pagină web, dar în cazul în care se dorește folosirea paginii noastre ca și componentă a paginii inițiale, atunci trebuie să se ceară acordul în scris. Noi ne delimităm de la cazurile în care referirea la pagina noastră se face în mod ilegal, pe pagini cu conțiunut obscen sau jignitor. Se iau măsuri împotriva utilizării de orice referire care aduce atingere reputației și intereselor Petissimo.ro.

Programe și aplicații de calculator

În unele cazuri pe pagina web sunt oferite diferite programe pentru descărcare. Acestea în toate cazurile sunt produsele intelectuale ale Petissimo.ro sau a companiilor care dețin dreptul de licență al produsului respectiv. Asigurarea posibilității de descărcare nu reprezintă în nici un caz transferul drepturilor de autor. Aplicațiile descărcate pot fi folosite doar în cadrul drepturilor de licență. Rugăm cititorii să rețină că la anumite produse sunt atașate condițiile legale și considerăm inacceptabil argumentul că cineva nu este conștient de acestea, doar pentru că nu le-a citit. Indiferent de condițiile de licență în toate cazurile este interzis decriptarea documentelor și aplicarea oricărei modificări sau folosirea pentru alte scopuri decât cele legale.

 


Politica de confidențialitate

Datele personale comunicate la înregistrare (numele, adresa, numărul de telefon) sunt tratate conform legii privind protecția datelor personale. Fără consimțământul Dvs, aceste date nu sunt oferite unei terță părți (cu excepția serviciului de curierat, care de asemenea tratează aceste informații privind legea de protecție a datelor, în conformitate cu contractul de tansport).

Cumpărătorul acceptă că datele personale care au fost salvate de către Petissimo Kft. (7100 Szekszárd, str. Rákóczi, nr. 142-146, Ungaria) în baza de date a paginii www.petissimo.ro, vor fi predate către B-Payment Zrt. (1132 Budapesta, B-ld Váci nr 4.), acesta fiind operatorul datelor în cazul plății cu cardul.  Aceste date sunt următoarele: nume, prenume, țara, număr de telefon, adresa de e-mail. Scopul predării datelor: a oferi asistență pentru clienți, confirmare a tranzacțiilor și fraud-monitoring efectuat în scopul de a proteja utilizatorii.

Cumpărătorul acceptă că datele personale care au fost salvate de către Petissimo Kft. (7100 Szekszárd, str. Rákóczi, nr. 142-146, Ungaria) vor fi predate în cadrul programul Magazin de încredere către Online Comparison Shopping Kft. (compari.ro - Str. Rákóczi 70-72. 1074 Budapesta, Ungaria, Cod fiscal: 24868291-2-42, CUI: 01-09-186759, Identificatori de înregistrare a gestiunii datelor: NAIH- 74230/2014, NAIH-74231/2014) Aceste date sunt următoarele: numele cumpărătorului, adresa de e-mail, data depunerii comenzii și numele produsului comandat. Scopul predării datelor: solicitarea și afișarea feedback-ului clientului. 

Parola este păstrată confidențial, nu sunt vizibile nici pentru personalul nostru, iar angajații Petissimo nu vor solicita niciodată parola Dvs! (Preferabil folosiți o parolă complexă, care conține mai multe caractere speciale (numere, semnul exclamării, etc), care este ușor de reținut de către Dvs, dar greu de ghicit de către alții!)

Criticiile și comentariile scrise la produse, în toate cazurile reflectă părerile utilizatorilor, nu suntem responsabili pentru conținutul acestora. Ne rezervăm dreptul de a elimina comentariile cu conținut insultător la adresa publicii sau încălcarea legii sau insultător la adresa firmei.

Prin utilizarea magazinul nostru online, sunteți de acord cu termenii acestei politici de confidențialitate și de tratare a datelor Dvs conform celor scrise mai sus. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la cele scrise mai sus, vă rugăm să ne contactați!

 


Termeni și condiții de utilizare a site-ului Petissimo.ro (TCU)

Termenii și condițiile de utilizere pot fi descărcate făcând click la următorul link:

Termeni_și_Condiții (PDF)