Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Adevit
Biogance
ChickMAX
Columbin
Farmakasztin
Garuda
Jolomax
Kafocit
Promotor
Ranidazole
Sh
Stresroak
VitaMax
Vitastress
mai mult...
Special
Convalescență
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Sunt nenumărate motive pentru care porumbeii sunt animale de companie bune! Unul dintre cele mai bune motive pentru a avea porumbei ca animale de companie este faptul că sunt liniștiți. De asemenea, proumbeii sunt animale de companie ideale dacă aveți alergii la câini sau pisici, de exemplu. 

Porumbeii sunt păsări sociabile și ar trebui adăpostiți în grupuri de cel puțin doi. Dacă vă hotărâți să aveți doar unul, trebuie să țineți cont de faptul că va trebui să petreceți mult timp cu el pentru a-l menține în formă din punct de vedere mental!

Porumbeii au nevoie de o incintă ca adăpost, atât în interior, cât și în exterior. Dacă aveți mai mulți porumbei, cu atât mai mare trebuie să fie cușca sau colivie.

Asigurați-vă că porumbeii au suficient loc pentru cocoțat, precum și un vas pentru mâncare și apă.   

Hrana potrivită este importantă pentru a menține porumbeii sănătoși. Aceștia au nevoie de amestecuri de semințe, dar acceptă și diverse cereale, care pot fi amestecate cu semințele.

Porumbeii au nevoie, de asemenea, de o sursă de proteine și se bucură să mănânce fructe și legume, precum anghinare, varză kale, pătrunjel, broccoli, dovlecei, mazăre sau porumb.  De asemenea, este vital să le oferiți porumbeilor dvs. o sursă constantă de apă, pentru a nu se deshidrata.  Asigurați-vă că apa este întotdeauna curată și proaspătă.

Dacă aveți porumbei de curse sau porumbei călători, adăugați suplimente nutritive sau vitamine în hrana lor.  

La fel ca în cazul oricărui alt animal de companie, ar trebui să aveți un medic veterinar care să vă ajute să vă ocupați de sănătatea porumbelului dumneavoastră și care poate asigura controale regulate.

În oferta Petissimo veți găsi vitamine formulate special pentru porumbei, precum și diverse suplimente nutritive pentru porumbei, care pot fi amestecate cu ușurință cu mâncarea sau apa păsărilor. Asigurați o viață lungă și fericită pentru porumbeii dvs. cu produsele destinate sănătății porumbeilor, destinate să le promoveze sănătatea, vitalitatea și longevitatea.

mai mult...