închide
Pudră Ranidazole 50Pudră Ranidazole 50

Pudră Ranidazole 50

Soluție orală pentru porumbei.

detalii despre produs
Preț brut: de la 110.29 Lei
Evaluare: 4.3 / 15 Citirea tuturor părerilor (0)
Pudră Ranidazole 50 100 g

Pudră Ranidazole 50 100 g

100 g
Preț: 110.29 Lei (1 102.90 Lei / kg)
1.14 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului

Soluție orală pentru porumbei.

Denumirea substanțelor active și a altor ingrediente:

1 gram de pulbere conține: Ronidazol 50 mg

Indicații:

Pentru porumbei poștași și porumbei ornamentali pentru pentru tratamentul tricomoniazei și hexamitiazei cauzate de Trichomonas spp. și Hexamita spp. 

Contraindicații:

Nu se aplică în caz de rezistență cunoscută la 5-nitroimidazol.

Efecte secundare:

Poate apărea scăderea aportului de apă, neurotoxicitate, întârzierea creșterii, scăderea în greutate, scăderea formării spermei, diaree. Dacă observați orice efecte grave sau alte efecte nemenționate în acest prospect, vă rugăm să informați medicul veterinar.

Specii țintă:

Porumbel poștal și ornamental

Doze și mod de administrare:

Pentru uz oral, dizolvat în apă potabilă. Doza generală: 4 grame de pulbere (1 lingură = 8 grame) la 2 litri de apă potabilă. Această soluție este suficientă să tratați aprox. 40 de porumbei. În caz de boală, tratamentul trebuie continuat timp de 7 zile. Porumbeii trebuie să consume doar apă potabilă medicamentată în timpul tratamentului. Apa potabilă medicamentată trebuie preparată proaspătă în fiecare zi. Animalele producătoare de alimente nu trebuie tratate cu acest produs.

Avertismente speciale:

- Precauții speciale pentru utilizare la animale: Zona de adăpare trebuie curățată temeinic pentru a evita recontaminarea.

- Precauții speciale care trebuie luate de persoana care administrează produsul medicinal veterinar la animale: Inhalarea prafului și contactul cu pielea trebuie evitate.

- Utilizare în timpul ouării: Efectele secundare posibile asupra fertilității animalelor tratate și a descendenților acestora nu pot fi excluse și, prin urmare, nu trebuie utilizate în timpul ouării.

- Incompatibilități: În absența studiilor de compatibilitate, acest produs medicinal veterinar nu trebuie amestecat cu alte medicamente veterinare.

Produsul medicinal veterinar nu trebuie aruncat pe calea apei uzate sau a reziduurilor menajere. Întrebați medicul veterinar cum să eliminați medicamentele care nu mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR