Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome - hrană uscată pentru pisiciHill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome - hrană uscată pentru pisici

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome - hrană uscată pentru pisici

Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biom pentru pisici este o hrană uscată bogată în fibre, demonstrată clinic că susține scaunul normal și sănătos în cel puțin 24 de ore și ajută la reducerea riscului de recurență.

detalii despre produs
Afecţiuni digestive
Preț brut: de la 103.39 Lei
Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome - hrană uscată pentru pisici 1,5 kg

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome - hrană uscată pentru pisici 1,5 kg

1,5 kg
Preț: 103.39 Lei (68.93 Lei / kg)
1.06 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică
Instrucțiuni de dozare

Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biom pentru pisici este o hrană uscată bogată în fibre, demonstrată clinic că susține scaunul normal și sănătos în cel puțin 24 de ore și ajută la reducerea riscului de recurență.

Important: Dietele veterinare trebuie folosite numai la recomandarea medicului veterinar. În perioada administrării unei diete veterinare,medicul veterinar trebuie consultat în mod regulat (la fiecare 6 luni) pentru a monitoriza evoluția. Dacă starea de sănătate a animalului dumneavoastră se înrăutățește, consultați imediat medicul veterinar.

Caracteristici:

Sănătatea digestivă a pisicii tale poate fi afectată de multe lucruri, iar atunci când pisica ta suferă de o tulburare digestivă este o experiență neplăcută pentru toți cei implicați. Vestea bună este că vă puteți ajuta pisica să se simtă mai bine cu o hrană care revoluționează modul în care abordăm tulburările digestive tratabile cu fibre, prin amplasarea în prim-planul îngrijirii tractului digestiv a sănătății microbiomului intestinal – ecosistemul intestinal unic al animalului tău de companie. Nutriționiștii și medicii veterinari de la Hill’s au formulat nutriția Prescription Diet Gastrointestinal Biome cu ActivBiome+, o tehnologie unică, dovedită clinic că susține scaunele sănătoase și regulate în cel puțin 24 de ore și ajută la reducerea riscului de recurență.

Cum funcționează:

- Tehnologia ActivBiome+ hrănește microbiomul animalului dvs. de companie

- Amestec unic de fibre prebiotice

- Stimulează microbiomul pentru a produce postbiotice benefice

Cum ajută:

- Hrana Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome este dovedită clinic pentru susținerea scaunului normal și sănătos în cel puțin 24 de ore și ajută la reducerea riscului de recurență.

- Acționează rapid pentru a hrăni microbiomul intestinal și pentru a susține un scaun sănătos

- Susține dezvoltarea bacteriilor intestinale benefice pentru menținerea sănătății digestive

- Ajută la limitarea recurenței tulburărilor digestive

Informații suplimentare:

Hrana uscată pentru pisici Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome oferă toată nutriția de care are nevoie pisica dumneavoastră. Vă rugăm să vă consultați medicul veterinar pentru mai multe informații despre cum hrana din gama Prescription Diet vă poate ajuta pisica să se bucure în continuare de o viață fericită și activă.

Hrana Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome Pisici cu pui este o hrană completă, ușor de digerat, pentru reducerea tulburărilor de absorbție intestinală și pentru compensarea maldigestiei la pisicile adulte. Această hrană pentru animale de companie îmbogățită cu fibre are un nivel crescut de sodiu și potasiu și ingrediente foarte digerabile.

INGREDIENTE:

COMPOZIŢIE: Cereale, carne şi derivate de origine animală (făină din carne de pui 14%), extracte proteice vegetale, derivate de origine vegetală, uleiuri şi grăsimi, fructe, substanţe minerale, seminţe. Ingrediente foarte uşor de digerat: făină din carne de pui şi de curcan, făină de porumb, grăsime animală, brizură de orez, porumb.

Ghid de hrănire:

Adresați-vă medicului veterinar pentru instrucțiuni specifice de hrănire pentru animalul dvs. de companie. Acesta este doar un ghid. Gramajul este cea mai precisă formă de măsurare.

Pentru cele mai bune rezultate:

- Tranziția la noua hrană se face treptat, timp de 7 zile sau mai mult

- Hrăniți animalul de companie exculsiv cu hrana PRESCRIPTION DIET recomandată, sub formă umedă sau uscată

- Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență

- Medicul veterinar trebuie să monitorizeze afecțiunea de care suferă animalul dvs. de companie

- Pentru a preveni sufocarea, nu lăsați ambalajul la îndemâna animalelor de companie și a copiilor

Analiză tipică Cantitate
Proteine 36,4 %
Grăsime brută 18,3 %
Celuloză brută 5,7 %
Carbohidrați 33,6 %
Calciu 0,82 %
Fosfor 0,66 %
Sodiu 0,30 %
Potasiu 0,91 %
Magneziu 0,07 %
Greutate Greutate Activitate normală
2-3 kg 35-50 g
3-4 kg 50-65 g
4-5 kg 65-75 g
5-6 kg 75- g
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR