Royal Canin FHN WET Instinctive +7
Royal Canin FHN WET Instinctive +7Royal Canin FHN WET Instinctive +7Royal Canin FHN WET Instinctive +7Royal Canin FHN WET Instinctive +7

Royal Canin FHN WET Instinctive +7

Hrana umeda la pliculet pentru pisici peste 7 ani. Bucăți moi de hrană benefică pentru rinichi și sănătatea articulațiilor.

detalii despre produs
Preț brut: de la 62.28 Lei
Evaluare: 4.5 / 29 Citirea tuturor părerilor (0)
Royal Canin FHN WET Instinctive +7 12 x 85 g

Royal Canin FHN WET Instinctive +7 12 x 85 g

12 x 85 g
Preț: 62.28 Lei (61.06 Lei / kg) Bugetul zilnic: 20.76 Lei?
0.64 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Hrana umeda la pliculet pentru pisici peste 7 ani. Bucăți moi de hrană benefică pentru rinichi și sănătatea articulațiilor.

Royal Canin respectă principul conform căruia dieta pisicii trebuie să țină cont de toți parametrii vieții, precum vârsta, rasa, stilul de viață, fiziologia și circumstanțele individuale. Hrana sănătoasă Royal Canin Instinctive se bazează pe angajamentul Royal Canin's pentru o calitate superioară și include Macro Nutrient Profile preferat instinctiv de pisicile adulte (peste 7 ani).

Hrana Royal
Instinctive 7+ are o formulă special adaptată pentru pisici mai în vârstă peste 7 ani și contra-atacă primele semne ale îmbătrânirii.

Caracteristici:

  • Pe măsură ce îmbătrânesc, pisicile devin tot mai sensibile în legătură cu nutriția. Dinții și gingiile devin mai sensibile, iar simțul mirosului scade, fapt ce poate duce la un apetit redus. Royal Canin Instinctive are o textură foarte moale, bucățelele fiind foarte ușor de mestecat.
  • Formula specifică Macro Nutrient Profile asigură un grad de acceptare ridicat și de durată din partea pisicilor adulte.
  • Pisicile mai în vârstă au un sistem urinar deficitar. Royal Canin Instinctive sprijină funcționarea rinichilor deoarece are un conținut moderat de fosfor.
  • Articulațiile pisicilor mai bătrâne devin sensibile, iar mobilitatea e redusă. Royal Canin Instinctive e benefică pentru mobilitate deoare menține sănătatea articulațiilor prin suplimentul de glucozamină și condroitină.
  • Hrana sănătoasă Royal Canin Instinctive furnizează toți nutrienții necesari pentru vitalitate și sănătate optimă.
  • Royal Canin Instinctive conține bucăți apetisante de carne în sos delicios. Ambalajul pliculețului menține întreaga aromă a mâncării și protejează nutrienții. În plus, este ușor de desfăcut.

Hrana instinctiv preferată – Macro Nutrient Profile: noua dietă sănătoasă cu Macro Nutrient Profile este o formulă adaptată la etapa de viață și caracteristicile individuale ale piscii. Macro Nutrient Profile descrie proporția nutrienților care oferă energie. Înseamnă o proporție optimă de proteine, grăsimi și glucide. Pisica va accepta această hrană instinctiv. Profilul nutritiv specific variază cu vârsta, dar și cu statutul fiziologic (sarcină, lactație).

Pisicile au abilitatea de a recunoaște și prin urmare alege hrana care se potrivește cel mai bine profilului lor nutritiv. Hrana de calitate Royal Canin bazată pe conceptul Macro Nutrient Profile garantează acceptare excepțională și de durată din partea pisicilor. Ele pur și simplu nu se vor plictisi de Royal Canin! De accea nu este necesar nici măcar să schimbați aroma/sortimentul de hrană, mai ales dat fiind faptul că gustul e doar un mic criteriu luat în considerare de pisici când își aleg hrana.


Ingrediente:
Carne şi produse din carne, cereale, extracte din proteine ​​vegetale, produse vegetale, minerale, uleiuri şi grăsimi, crustacee, zahăr.

Constituenti analitici:
Proteina: 11% - Continut de grasimi: 2.2% - Cenusa bruta: 1% - Celuloza bruta: 1.1% - Umiditate: 80%.

Analiza

Cantitate

Acid arahidonic (%)

0.04

Cenusa bruta (%)

1

Biotina (UI/kg)

0.08

Fibre vegetale (%)

1.5

DL-metionina (%)

0.2

EPA/DHA (%)

0.02

Grasime (%)

2.2

Acid linoleic (%)

0.3

Energie metabolizanta (kcal/kg)

736

Energie metabolizabila (kcal/kg)

810

Metionină Cistină (%)

0.3

Umiditate (%)

80

extract fara azot (NFE) (%)

4.7

Omega 3 (%)

0.04

Omega 6 (%)

0.34

Fosfor(%)

0.19

Proteine (%)

11

Amidon (%)

4.3

Taurina (mg/kg)

1200

Vitamina A (UI/kg)

10000

Vitamina E (mg/kg)

110

Alți nutrienți

Cantitate

Arginina (%)

0.6

L-lysina (%)

0.4

Vitamine

Cantitate

Cholina (mg/kg)

640

Acid folic (mg/kg)

0.5

Vitamina B1 Tiamina (mg/kg)

40

Vitamina B12 cianocobalamina (mg/kg)

0.02

Vitamina B2 Riboflavina (mg/kg)

4

Vitamina B3 Niacina (mg/kg)

30

Vitamina B5 Acid pantotenic (mg/kg)

8

Vitamina B6 Pyridoxina (mg/kg)

2

Vitamina D3 (UI/kg)

300

Minerala

Cantitate

Calciu (%)

0.21

Cupru (mg/kg)

4

Iod (mg/kg)

0.3

Fier (mg/kg)

29

Magnesiu (%)

0.012

Mangan (mg/kg)

4

Potasiu (%)

0.15

Seleniu (mg/kg)

0.2

Sodiu (%)

0.05

Zinc (mg/kg)

18

Cantităţi zilnice recomandate:

Greutate pisica

Greutate ideala

Greutate ideala

 

nr. pliculeti

1 plic +
g hrana uscata

3 kg

2+1/2

40-45

4 kg

3

55-65

5 kg

3+1/2

75-85

6 kg

4

90-105

Trecerea de la o hrană la alta se face treptat pentru ca flora intestinală să aibe timp de acomodare. După 7 zile, amestecați Royal Canin în cantițăți tot mai mari cu vechea hrană. Această adaptare treptată scade riscul de diaree. Hrana excesivă poate cauza probleme ale digestiei.

Aceste cantități sunt doar pentru ghidaj. Cantitatea de hrană trebuie ajustată în funcție de vârstă, nivel de activitate și circumstanțe. Supravegheați greutatea pisicii. Cantitatea zilnică trebuie împărțită în 2 porții. Asigurați apă proaspătă

Analiză tipică Cantitate
Proteină brută 10,50 %
Uleiuri si grasimi crude 2,50 %
Cenușă brută 1,10 %
Celuloză brută 1,40 %
Umiditate 80,50 %
Fosfor 0,15 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR