Purina ONE Bifensis Adult Urinary Care Chicken
Promoțiechiar
-20%
Purina ONE Bifensis Adult Urinary Care Chicken
Purina ONE Bifensis Adult Urinary Care Chicken

Purina ONE Bifensis Adult Urinary Care Chicken

Purina ONE Adult Urinary Care Chicken este o hrană uscată pentru pisici adulte, cu probleme urinare, bogată în carne de pui și grâu. 

detalii despre produs
Afecţiuni renale
Afecţiuni urinare
Preț brut: de la 32.99 Lei ? de la 26.40 Lei
Evaluare: 4.9 / 27 Citirea tuturor părerilor (0)
-20 %Purina ONE Bifensis Adult Urinary Care Chicken 0,8 kg

Purina ONE Bifensis Adult Urinary Care Chicken 0,8 kg

0,8 kg
Preț: 32.99 Lei (41.24 Lei / kg)? Preț promoțional: 26.40 Lei (33 Lei / kg)
0.27 puncte de fidelitate
Livrare: 2 zile lucrătoare?
Costuri de livrare: tabel de taxe?
buc: în coș
Pe stoc
Informațiile produsului
Analiză tipică

Purina ONE Adult Urinary Care Chicken este o hrană uscată pentru pisici adulte, cu probleme urinare, bogată în carne de pui și grâu. 

Purina ONE hrană uscată pentru pisici, cu rețetă specială pentru a ajuta funcțiile urinare și ale rinichilor, cu formula Actilea pentru apărarea naturală a organismului. Cu mult pui delicios și grâu.

Purina ONE hrană creată special pentru pisicile cu probleme ale tractului urinar și cu înclinație spre probleme ale rinichilor. Majoritatea pisicilor bătrâne și a celor cu probleme genetice de sănătate eu tendința de a dezvolta infecții în zona tractului urinar și a rinichilor.

Purina ONE îngrijire sistem urinar a fost adaptată special pentru aceste nevoi nutriționale speciale și conține un amestec echilibrat de minerale care controlează valoarea pH-ului din urină.

Grâul din Purina ONE eliberează energie treptat. Combinat cu conținutul crescut de energie din proteine, acesta ajută la controlul valorii pH-ului și susține sănătatea tractului urinar. Riscul infecțiilor tractului urinar este redus.

 • Funcțiile rinichilor: ajută la menținerea optimă, a funcțiilor rinichilor
 • Tract urinar sănătos: conținutul echilibrat de minerale ajută sănătatea tractului urinar
 • Aport ridicat de nutrienți: ingredientele de înaltă calitate ajută la o asimilarea excelentă a nutrienților

Combinația de nutrienți ușor digerabili, incluzând vitamine și antioxidanți, susține sistemul imunitar al pisicii și ajută la reducerea sentimentului de îmbătrânire. Purina ONE hrană pentru pisici cu formula Actilea activează potențialul apărării naturale a pisicii și asigură cele mai bune condiții pentru o sănătate de lungă durată. Pentru o pisică sănătoasă, acum și în anii ce vor urma. Ajută sănătatea pisicii susținând:

 • Imunitatea naturală
 • Digestie sănătoasă
 • Micro-floră intestinală echilibrată
 • Protecție împotriva radicalilor liberi

Cele trei cele mai importante ingrediente (prebiotice, antioxidanți și drojdie) desfăşoară efectul lor în tractul digestiv si vor avea un impact benefic asupra intregului organism:

  • Drojdie: Alături de vitamine și minerale, drojdia asigură proteine și beta-glucan care are un efect pozitiv asupra sănătății. Drojdia este cunoscută și pentru efectele pozitive asupra corpului, cum ar fi o imunitate îmbunătățită și întreținerea pielii sănătoase, părului și unghilor.

   Constituenții speciali ai pereților celulelor din drojdie - beta-glucan - care ajută activarea sistemului imunitar. Drojdia ajută apărarea naturală a pisicii și asigură o contribuiție importantă pentru sănătatea generală.

  • Prebioticele: Prebioticele promovează o micro floră intestinală sănătoasă susținând creșterea bacteriilor benefice. O floră intestinală echilibrată ajută la îmbunătățirea unei apărări naturale, absorției de nutrienți și digestie sănătoase.

   Prebioticele au o contribuție importantă la sănătatea pisicilor:

   • Îmbunătățesc apărarea naturală
   • Ajută digestia sănătoasă
   • Mnține o floră micro intestinală exhilibrată
   • Ajută absorția de nutrienți
   • Ajută reducerea mirosului urinei și excrementelor
   • Poate îmbunătăți bunăstarea

  • Antioxidanți: Antioxidanții sunt substanțe sau nutrienți. Ei ajută la lupta împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi. Radicalii liberi sunt produse fabricate în cadrul metabolismului celular normal, ceea ce poate duce la deteriorarea celulelor. Antioxidantii leagă radicalii liberi si protejează astfel celulele. Funcţia celulelor afectate din cauza radicalilor liberi este legată de imbătrânirea celulară. O dietă bogată în antioxidanți poate contribui la reducerea în acest sens, asigură funcţiile celulelor sănătoase şi încetinește procesul de imbătrânire.

   Protejează sănătatea pisicii cu ajutorul antioxidanților:

   • Susține sistemul imunitar
   • Luptă împotriva radicalilor liberi
   • Protejează funcțiile celulei și ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire

Hrană uscată pentru pisici Purina ONE nutriție completă cu cei mai importanți nutrienți și vitamine . Formula Purina ONE Actilea activează întregul potențial al mecanismului de apărare naturală. Pisicile au nevoie de o dietă completă și echilibrată pentru rămâne în cea mai bună formă de sănătate. Cu formula Purina ONE exact asta vor primi!

Ingrediente:
Pui (17%), grâu (17%), porumb, proteine uscate de pasăre , amidon de porumb, grăsime animală, crupe de porumb, rădăcină uscată de cicoare (2%), amidon de grâu, ulei de pește (1%), drojdie (1%), autolizat, minerale.

Aditivi:
Vitamina A (33.500 IU/kg), vitamina D3 (1.090 IU/kg), vitamina E (680 IU/kg), vitamina C (140 mg/kg), Fe[E1] (60 mg/kg), I[E2](2 mg/kg), Cu[E4] (11.9 mg/kg), Mn [E5] (15.6 mg/kg), Zn [E6] (143 mg/kg), Se[E8] (0.125 mg/kg).
Conține antioxidanți.

Analiză tipică Cantitate
Proteine 34,0 %
Conținutul de grăsime 14,0 %
Cenușă 7,5 %
Fibre alimentare 2,0 %
Omega-3 0,2 %
Omega-6 2,0 %
OPINIILE CUMPĂRĂTORILOR