Condițiile selectate:
Produse promoționale
Categorie
Brand
My Family
Talie recomandată
Mică
Medie
Mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Dacă ați pierdut un animal de companie, aveți idee cât de devastator poate fi acest lucru. Pentru a evita o astfel de pierdere, este esențial să aveți o modalitate de a vă identifica animalul de companie, chiar dacă prietenul dvs. blănos își petrece cea mai mare parte a timpului în casă. Cea mai la îndemână modalitate este atașarea la zgardă a unui medalion cu datele de identificare.  

Medalioanele de identificare pentru pisici este o măsură de protecție ușoară și ieftină în cazul în care pisica ta dispare, iar dacă un străin o vede sau ajunge la un adăpost, vor ști pe cine să sune. Ce informații sunt recomandate pe medalion?  

În ceea ce privește informațiile de menționat pe medalion, se recomandă cel puțin numele proprietarului și numere de telefon. Nu este absolut necesar să puneți numele pisicii, cel mai important este ca oricine vă găsește pisica să știe cum să vă contacteze pe dvs. În plus, un medalionul de identificare arată străinilor că pisica aparține cuiva.  În oferta Petissimo vei găsi o gamă largă de medalioane pentru pisici și câini, cu diferite modele, forme și culori. Dacă pisica dvs. s-a rătăcit, se poate întoarce mai rapid acasă având datele de contact gravate pe medalion, iar dvs. vă puteți recupera pisica iubită. Oferim servicii gratuite de gravură pe medalioanele din oferta noastră,  astfel când plasați comanda, scrieți-ne ce doriți să gravați pe medalion. Vă recomandăm să folosiți informațiile dvs., precum  număr telefon/adresa și numele, deoarece este cea mai rapidă și mai ușoară modalitate prin care cineva vă poate contacta. Dacă vă pierdeți pisica, persoana care o găsește vă va suna și vă veți vei primi animalul înapoi.

mai mult...