Nu există produs cu aceste condiții de căutare!

Dacă ați pierdut un animal de companie, aveți idee cât de devastator poate fi acest lucru. Pentru a evita o astfel de pierdere, este esențial să aveți o modalitate de a vă identifica animalul de companie, chiar dacă prietenul dvs. blănos își petrece cea mai mare parte a timpului în casă. Deși există o serie de modalități prin care puteți asigura siguranța pisicii dvs, dispozitive GPS pentru pisici, aplicații și cipuri, cea mai la îndemână și simplă modalitate este atașarea la zgarda pisici a unui medalion cu datele de identificare. 

Poate vă gândiți că pisica dvs. nu va evada niciodată din confortul casei sau apartamentului sau are microcip, așa că de ce ar avea nevoie de o zgardă și un medalion pentru pisici? Cel mai important lucru pe care îl arată o zgardă și un medalion este faptul că animalul de companie are un cămin și o familie. Astfel, dacă pisica dvs. se rătăcește pe străzi, oricine o vede va ști că nu este o pisică fără stăpân. Aceasta vă poate proteja pisica de a fi luată, predată la un adăpost și, eventual, de a fi adoptată sau de a sta ani de zile într-o cușcă așteptând să o găsiți.

Ce informații sunt recomandate pe medalion?  

În ceea ce privește informațiile de menționat pe medalion, se recomandă cel puțin numele proprietarului și numere de telefon. Nu este absolut necesar să puneți numele pisicii, cel mai important este ca oricine vă găsește pisica să știe cum să vă contacteze pe dvs. În oferta Petissimo veți găsi o gamă largă de medalioane pentru pisici și câini, cu diferite modele, forme și culori. Dacă pisica dvs. s-a rătăcit, se poate întoarce mai rapid acasă având datele de contact gravate pe medalion, iar dvs. vă puteți recupera pisica iubită. Oferim servicii gratuite de gravură pe medalioanele din oferta noastră, astfel când plasați comanda, scrieți-ne ce doriți să gravați pe medalion. Vă recomandăm să folosiți informațiile dvs., precum  număr telefon/adresa și numele, deoarece este cea mai rapidă și mai ușoară modalitate prin care cineva vă poate contacta. Dacă vă pierdeți pisica, persoana care o găsește vă va suna și vă veți vei primi animalul înapoi.

mai mult...