Stimați Clienți! În zilele de 19 aprilie și 22 aprilie, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Extra servicii la Petissimo

Petissimo.ro nu este un magazin online obișnuit. Ne face plăcere să venim în ajutorul clienților noștrii cu sfaturi și servicii utile în scopul creșterii corespunzătoare ale animalelor de companie.

Un animal de companie este cel mai bun și loial prieten al nostru și al copiilor noștri, o sursă nesfârșită de bucurie; în fiecare zi se bucură împreună cu noi, ne face să zâmbim. Dar are nevoie de îngrijire, atenție și dragoste pentru a trăi o viață cât mai lungă și sănătoasă.

În următoarele rânduri găsiți informații utile despre aceste servicii! Dacă aveți întrebări, nu ezitați, contactați-ne aici!

 

Sfaturi utile

Petissimo este mai mult decât un webshop! La Sfaturi utile puteți citi niște articole interesante despre îngrijirea și creșterea câinilor și pisicilor, despre deparazitare externă și internă etc. Vă ajutăm să alegeți un produs nutritiv cât mai potrivit animalului dvs. de companie sau să găsiți informații despre igiena lui.

 

Nutri-Alert

Ați pățit și dumneavoastră că în penultima clipa ați observat că s-a terminat mâncarea câinelui sau a pisicii dvs. și în ultimul minut a trebuit să alergați să faceți rost de o bucățică de mâncare pentru amicul dvs. mic? Dacă ați avut parte de astfel de momente supărătoare și neplăcute, atunci aveți nevoie de serviciul nostru Nutri-Alert!

În primul pas căutați produsele dvs. preferate în webshopul nostru. Lângă fiecare produs găsiți tasta „Adaugă la favorite” cu ajutorul căruia puteți marca produsele des cumpărate sau cele preferate de  amicul dumneavoastră. Puteți seta aici alerte despre mai multe produse pe care doriți să le  cumpărați periodic:  alegeți care produse să fie în alertă, când vreți să primiți alerta, la ce interval de timp și la ce ora, iar noi vă atenționăm din timp care produse trebuie să vi le procurați în curând.

Cum funcționează ?

  1. Intrați pe pagină cu e-mailul și parola Dvs.. Dacă încă nu v-ați înregistrat la noi, vă rugăm să vă înregistrați pentru solicitarea serviciului Nutri-Alert.
  2. Căutați în webshopul nostru produsul sau produsele de care are nevoie câinele sau pisica dumneavoastră și despre care doriți să primiți alertă înainte ca acestea să se termine. Lângă fiecare produs găsiți tasta „Adaugă la favorite” și prin apăsarea acesteia îl puteți adăuga la favoritele cățelului sau pisicuței dumneavoastră.
    Important: puneți toate produsele favorite despre care doriți să primiți alertă!
  3. În profilul dvs. din partea superioară a paginii accesațio „Produse favorite”.
  4. Urmăriți instrucțiunile și setați alerte proprii ca să scăpați de comenzile făcute în ultima clipă și ca prietenul dvs. patruped să nu rămână fără hrană!