Extra servicii la Petissimo

Petissimo.ro nu este un magazin online obișnuit!

Ne face plăcere să venim în ajutorul clienților noștrii cu sfaturi și servicii utile în scopul creșterii corespunzătoare ale animalelor de companie.

Un animal de companie este cel mai bun și loial prieten al nostru și al copiilor noștri, o sursă nesfârșită de bucurie; în fiecare zi se bucură împreună cu noi, ne face să zâmbim. Dar are nevoie de îngrijire, atenție și dragoste pentru a trăi o viață cât mai lungă și sănătoasă.

În următoarele rânduri găsiți informații utile despre aceste servicii! 

Program de fidelitate. Merită!

Programul de fidelitate înseamnă că cumpărătorii noștri înregistrați după fiecare cumpărare primesc automat puncte de fidelitate care pot fi acumulate și valorificate pe parcursul cumpărăturilor viitoare.

1 punct de fidelitate este egal cu 1 Leu

Lângă fiecare produs este indicat câte puncte primiți în cazul cumpărării produsului respectiv. La plasarea comenzii puteți vedea valoarea totală a punctelor de fidelitate primite. Acumulați puncte de fidelitate încă de la prima factură.

În orice moment puteți verifica câte puncte de fidelitate ați acumulat, după logare și accesați secțiunea  „Punctele de fidelitate”în partea superioară a paginii.

Informații importante despre punctele de fidelitate:

1. După orice comandă online primiți obligatoriu puncte de fidelitate.

2. Punctele de fidelitate vă vor fi creditate după ce produsele comandate sunt plătite și preluate. 
Acest proces, în cazul unei comenzi cu ramburs, necesită doar câteva zile, iar în cazul comenzilor plătite cu card sau prin transfer bancar, aprobarea punctelor se va întâmpla doar la începutul lunii calendaristice următoare.

3. Punctele de fidelitate sunt valabile pentru o perioadă de 6 luni, începând din momentul aprobării acestora. În cazul în care cele mai vechi puncte ating perioada de 6 luni, acestea expiră. Asta nu înseamnă pierderea tuturor punctelor acumulate 6 luni, ci numai acelor puncte care au fost emise exact cu 6 luni în urmă, însă cu 2 săptămâni înainte de expirarea lor veți fi informat prin e-mail că un anumit număr de puncte vor fi retrase.

4. La o comandă aveți dreptul să folosiți o cantitate de puncte în maximum 10% din prețul total al comenzii respective. Restul punctelor de fidelitate pot fi folosite mai târziu, la o altă comandă.

Nutri-Alert! Cu noi animăluțul tău nu rămâne fără mâncarea preferată!

Ați pățit și dumneavoastră că în penultima clipa ați observat că s-a terminat mâncarea câinelui sau a pisicii dvs. și în ultimul minut a trebuit să alergați să faceți rost de o bucățică de mâncare pentru amicul dvs. mic? Dacă ați avut parte de astfel de momente supărătoare și neplăcute, atunci aveți nevoie de serviciul nostru Nutri-Alert! 

În primul pas căutați produsele dvs. preferate în webshopul nostru. Lângă fiecare produs găsiți tasta „Adaugă la favorite” cu ajutorul căruia puteți marca produsele des cumpărate sau cele preferate de  amicul dumneavoastră. Puteți seta aici alerte despre mai multe produse pe care doriți să le  cumpărați periodic:  alegeți care produse să fie în alertă, când vreți să primiți alerta, la ce interval de timp și la ce ora, iar noi vă atenționăm din timp care produse trebuie să vi le procurați în curând.

Cum funcționează?

  1. Intrați pe pagină cu e-mailul și parola Dvs.. Dacă încă nu v-ați înregistrat la noi, vă rugăm să vă înregistrați pentru solicitarea serviciului Nutri-Alert.
  2. Căutați în webshopul nostru produsul sau produsele de care are nevoie câinele sau pisica dumneavoastră și despre care doriți să primiți alertă înainte ca acestea să se termine. Lângă fiecare produs găsiți tasta „Adaugă la favorite” și prin apăsarea acesteia îl puteți adăuga la favoritele cățelului sau pisicuței dumneavoastră. 
    Important: puneți toate produsele favorite despre care doriți să primiți alertă!
  3. În profilul dvs. din partea superioară a paginii accesați „Produse favorite”.
  4. Urmăriți instrucțiunile și setați alerte proprii ca să scăpați de comenzile făcute în ultima clipă și ca prietenul dvs. patruped să nu rămână fără hrană!

Livrare la domiciliu prin curierat. Rapid!

În magazinul nostru online livrarea este gratuită* pentru comenzile cu valoare mai mare de 275 lei, indiferent de numărul produselor comandate, greutate sau localitatea de livrare! 

Pentru comenzile sub 219.99 lei, taxa de curierat este de 21.99 lei, iar pentru cele cu valoarea între 222 - 275 lei este de numai 15.99 Lei!

* Taxa de curierat nu include si costurile de administare a plății cu ramburs în valoare de 7 lei!

Ești disponibil doar într-o anumită zi pentru preluarea coletului. Poți programa data de livrare!

La noi poți selecta ziua în care vrei să ți se livreze comanda! În momentul în care plasați comanda aveți posibilitatea să selectați data dorită pentru livrare sau puteți lua legătura cu serviciul clienți.  Acest serviciu este fără costuri suplimentare.

Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne cu încredere!

Dacă nu găsești pe pagina noastră informațiile de care ai nevoie poți oricând sa ne suni sau sau să ne scri un email. Cu siguranță vom găsi cea mai bună recomandare sau soluție! Colegii noștri de la Serviciul Clienți vă stau cu plăcere la dispoziție la adresa de email info@petissimo.ro sau la numărul de telefon +40-31-229-4630 de luni până vineri, între orele 9,30 - 18,00.

De ce merită să vă abonați la newsletter?

♥ Vă anunțăm din timp despre promoțiile noastre

♥ Este gratuit

♥ Primiți surprize plăcute, de ex. sub forma unui  cupon

♥ Puteți alege ce fel de newsletter doriți, exemplu doar despre câini, despre pisici, păsări, animale mici sau chiar toate!

♥ Oricând aveți posibilitatea de dezabonare