închide

Cumpăra online în deplină siguranţă

Cumpărarea online de pe internet încă este tratată ca un subiect tabu, mulți abținându-se să-și predea adresa, datele personale sau numarul de telefon din cauza unui posibil abuz.

 

Puteți avea 100% încredere în Petissimo!


Webshopul Petissimo este prezent din 2006 pe piața alimentelor pentru animale de companie și ca leader pe piața alimentelor pentru câini și pisici, avem mai mult de 20.000 de clienți mulțumiți care sunt garanția noastră ca să vă simțiți în siguranță și să puteți cumpăra comod și fără risc de la noi.

 

Folosim securizare cu criptare SSL de 256-bit!

La Petissimo tot procesul de cumpărare (înregistrarea, introducerea datelor personale, intrarea etc.) se desfăsoară în siguranță. Nu trebuie să vă îngrijorați că cineva va fura datele dumneavoastră, cum a-ar putea întâmpla de exemplu într-un netcafe! Certificatul nostru a fost emis de către firma NetLock Kft.

 

 

 

Protecția datelor personale

În măsura în care, în cadrul comenzii există posibilitatea de introducere a unor date personale sau de afaceri (de ex. adrese de e-mail, nume, prenume, domiciliul), aceste date sunt introduse explicit voluntar de către utilizator. Datele personale transmise astfel vor fi folosite de noi doar în scopul pentru care ne-au fost transmise. Datele personale introduse voluntar de dumneavoastră în cadrul efectuării unei comenzi pe pagina noastră online, le prelucrăm pentru întreţinerea relaţiilor cu clienţii și pentru derularea comenzilor. Nu vom vinde datele dumneavoastră către terţi şi nici nu le vom valorifica în alte scopuri.

Noi tratăm cu seriozitate protecţia datelor dumneavoastră (și în cazul celor care nu sunt înregistrați).
Dacă aveţi întrebări în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale, vă rugăm să vă adresaţi responsabilului nostru pentru protecţia datelor la Relații cu clienți!