închide

Petissimo.ro

Cine suntem?

Petissimo este webshop-ul hranei, echipamentelor, suplimentelor și accesoriilor de înaltă calitate și care se dezvoltă dinamic pe plan internațional. În Europa, în afară de România, Petissimo oferă servicii de calitate în alte 6 țări (Germania, Austria, Ungaria, Croația, Slovenia și Slovacia).

Ce scopuri avem?

Firma noastră a fost înființată în 2006 cu scopul de a oferi produse de cea mai bună calitate pentru câini, asigurând în același timp o modalitate de cumpărare comodă, rapidă și mai motivantă prin cadrul unui program de fidelitate. Toate acestea la un preț cât mai avantajos, mai ales față de magazinele obișnuite. Majoritatea produselor sunt în stoc și sunt pregătite pentru livrare încă în aceeași zi.

 

Până unde am ajuns și în ce direcție mergem?

2006 – s-a înființat primul webshop în Ungaria. Ideea webshopului vine de la cățelul Desie, boxer, pe care am vrut să îl hrănim doar cu hrană super premium.

2009 - Dezvoltarea e-comerțului în această perioadă a fost explozivă și, în scurt timp, mai mult de 40 de webshop-uri au început să-și vândă produsele proprietarilor de animale de companie. Cu toate acestea, Webkutya.hu (Webdog) a reușit să se dinstingă dintre numeroasele magazine și a devenit lider de piață în 2009!

2013 - Segmentul de produse pentru pisici reprezintă un număr semnificativ în cifra de afaceri, iar webshop-ul nostru a devenit cunoscut și peste hotare: a primit foarte multe întrebări dacă se pot onora comenzi  și peste hotare. Din acest motiv începând cu 2013 s-a continuat munca sub numele de Petissimo, devenind și expertul produselor pentru pisici, nu numai al produselor pentru câini. În acest an s-a lansat primul webshop într-o altă țară - România.

2014 – lansarea webshop-ul în Austria

2016 – lansarea webshop-ului în Germania

2017 – lansarea webshop-ului în Slovenia și Croația

2018 – lansarea webshop-ului în Slovacia

De ce aleg cumpărătorii Petissimo?

Zilnic depunem eforturi pentru a oferi clienților noștri și prin urmare prietenilor lor patrupezi o experiență de cumpărături online astfel încât Tu, stimate client și drag blănos, să primești mereu rapid şi comod ceea ce vă doriți. Te aștepătăm cu o ofertă bogată, livrare în orice colţ al ţării și cu servicii de calitate, îndeplinim așteptările tale, astfel încât Tu să poți fi mereu sigur că ai ales bine. 

 

Valorile noastre:

Dorim să îți oferim mai mult decât aștepți. Poți face ușor cumpărături în magzinul nostru oline, poți alege cea mai avantajoasă metodă de plată, iar livrarea este rapidă. Serviciile avantajoase și suportule pe care ți-l oferim în caz ca ai o întrebare, dorim ca tu să te simți bine, să primești ceea ce îți dorești, să fi mulțumit după efectuarea cumpărăturilor și în final animăluțul tău să fie fericit. Este pentru tine și pentru el. Cele mai noi produse, chiar și gadgeturi pentru animăluțe apar repede în oferta noastră.

Pe scurt, ce poți aștepta de la noi?

  • produse de înaltă calitate
  • prețuri avantajoase
  • livrare rapidă
  • gamă largă de produse
  • contact telefonic personal cu clienții

Ce produse oferim?

Gama noastră de produse se extinde continuu, momentan cu o ofertă de peste 8.000 de produse de calitate super premium și premium. Așteptăm vizitatorii magazinului nostru online cu o gamă bogată de produse pentru animale din numeroase categorii. Oferta noastră, care se extinde continuu, asigurăm tuturor cumpărătorilor produse în cele mai avantajoase condiții și cu cele mai avantajoase servicii. Pe lângă hrană (harnă uscată, hrană umedă, dar și dermatologice, hipoalergice, fără gluten/pui, hrană dietetică etc.) pentru câini și pisic, asigurăm clienților noștri în cel mai scurt timp și accesorii, precum lese, zgărzi sau îmbrăcăminte pentru animale, dar și noutăți și lucrurile interesante din acest domeniu. 

Ce brand-uri comercializăm?

Momentan regăsiiți în magazinul nostru produsele a peste 120 de branduri, dintre care:

Royal Canin, Brit, Josera, Happy Dog/Cat, Foresto, Acana, Royal Canin Veterinary, Hill's

Trixie, Eukanuba, Glyco-Flex®, Orijen, Belcando, Frontline, Drontal®, Fit Active, Trovet, Advantix, Scalibor, K9, GF 600, Animonda, Vetri-DMG, Exspot, Kiltix, Julius-K9, Pro Plan

Flatazor, Fypryst, Dog Chow, GIMPET, Chicopee, Profine, Camon, Ecopet, Kennels', N&D

Petissimo în străinătate:

-          petissimo.hu

-          petissimo.at

-          petissimo.de

-          petissimo.si

-          petissimo.hr

-          petissimo.sk

Pentru orice întrebare sau idee vă rugăm luați legărura cu noi apasând aici.

 

Cu stimă,

Echipa Petissimo