Petissimo.ro!

Petissimo

Cine suntem?

Petissimo este webshop-ul hranelor, echimapentelor, suplimentelor și accesorilor de înaltă calitate, care se dezvoltă dinamic pe plan intermațional. În Europa în afară de România Petissimo acordă servicii în alte 6 țări (Germania, Austria, Ungaria, Croația, Slovenia și Slovacia).

Ce scopuri avem?

Firma noastră a fost înființată în 2006 cu scopul de a oferi produse de cea mai bună calitate pentru câini, de asemenea asigurând în același timp o cumpărare comodă, rapidă și mai motivantă prin cadrul unui program de fidelitate. Asigurând toate acestea la un preț cât mai accesibil, mai ales față de magazinele obișnuite. Majoritatea produselor sunt pe stoc și sunt împachetate încă în aceeași zi.

 

Până unde am ajuns și în ce direcție  mergem?

2006 – am înființat primul webshop în Ungaria. Ideea webshopului vine de la cățelul Desie, o cățea boxer pe care am vrut s-o grămin doar cu hrană super premium

2009 - Dezvoltarea e-comerțului în această perioadă a fost explozivă și, în scurt timp, mai mult de 40 de webshop-uri au început să-și vândă produsele proprietarilor de animale de companie. Cu toate acestea, Webkutya (Webdog) a reușit să se dinstingă dintre numeroasele magazine și a devenit lider de piață în 2009!

2013 - Segmentul de produse pentru pisici reprezintă un număr semnificativ în cifra de afaceri, iar webshop-ul nostru a devenit cunoscut și peste hotare: am primim foarte multe întrebări dacă livrăm produse și peste hotare. Din acest motiv începând din 2013 am continuat munca pe numele de Petissimo, devenind expertul și produselor pentru pisici, nu numai al produselor pentru câini. În acest an am lansat primul webshop într-o altă țară - România.

2014 – lansarea webshop-ul în Austria

2016 – lansarea webshop-ului în Germania

2017 – lansarea webshop-ului în Slovenia și Croația

2018 – lansarea webshop-ului în Slovacia

De ce aleg cumpărătorii Petissimo?

Majoritatea produselor sunt pe stoc și sunt împachetate încă în aceeași zi.

 

Valorile noastre:

  • produse de înaltă calitate
  • prețuri favoralibe
  • livrare rapidă
  • gamă largă de produse
  • contact telefonic personal cu clienții

Ce produse oferim?

Gama noastră de produse se extinde continuu, momentan comercializăm în jur de 8.000 de produse de calitate super premium și premium: hrană uscată și umedă pentru câini și pisici, suplimente și accesorii. Pe lângă acestea comercializăm și produse speciale pentru câini și pisici cu probleme (ex dermatologice, hipoalergice, fără gluten/pui, hrană dietetică etc.)

Ce brand-uri comercializăm?

Momentan găsiți pe site gama totală a 120 de branduri, pe lângă altele:

Royal Canin, Brit, Josera, Happy Dog/Cat, Foresto, Acana, Royal Canin Veterinary, Hill's

Trixie, Eukanuba, Glyco-Flex®, Orijen, Belcando, Frontline, Drontal®, Fit Active, Trovet, Advantix, Scalibor, K9, GF 600, Animonda, Vetri-DMG, Exspot, Kiltix, Julius-K9, Pro Plan

Flatazor, Fypryst, Dog Chow, GIMPET, Chicopee, Profine, Camon, Ecopet, Kennels', N&D

Petissimo în străinătate:

-          petissimo.hu

-          petissimo.at

-          petissimo.de

-          petissimo.si

-          petissimo.hr

-          petissimo.sk

Pentru orice întrebare sau idee vă rugăm luați legărura cu noi apasând aici.

 

Cu stimă,

Echipa Petissimo