Stimați cumpărători! Dorim să vă aducem la cunoștință că din cauza aglomerației de sfârșit de an coletele s-ar putea să întârzie 1-2 zile. De aceea vă recomandăm să plasați comenzile cât mai repede ca sigur să le putem livra până la sărbători. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Petissimo.ro!

Firma noastră a fost înființată cu numele „Webkutya” (Webdog) în anul 2006 cu scopul de a oferi produse de cea mai bună calitate la un preț cât mai accesibil (mai accesibil decît în magazinele obișnuite), asigurând în același timp o cumpărare comodă, rapidă și mai motivantă prin cadrul unui program de fidelitate.

Povestea „Webkutya” a început atunci când ne-am hotărât să ne mărim familia cu încă un membru, un cățel boxer, Desie, pe care am vrut să-l îngrijim cu cele mai bune produse, dar atunci nu am găsit nici un produs superpremium disponibil pe internet. De aici provine ideea înființării webshopului nostru „Webkutya”. Inițial totul a pornit ca un hobby, am ales un nume simpatic, și pe lângă hrane uscate am început să oferim conserve, recompense și câteva accesorii, echipamente doar pentru proprietarii de câini. După un scurt timp am observat pe piață o cerere crescută și pentru produse pentru pisici. Astfel, am început să vândem și produse pentru pisici.
Dezvoltarea e-comerțului intern a arătat o explozie și în acest domeniu:
într-o perioadă scurtă de timp s-au înființat mai mult de 40 de magazine online cu scopul comun de a oferi diferite alimente și accesorii pentru animale de companie. Datorită alegerii noastre să vindem numai produse premium și superpremium pentru câini și pisici, deja în 2009 am reușit să devenim lideri de piață în acest domeniu.

Dezvoltarea nu s-a oprit aici! De-a lungul anilor, în jurul lui Desie s-a adunat o haită de prieteni, astfel în prezent, echipa noastră se poate mândri cu 7 câini și 2 pisici, la „propunerea” cărora am decis să avem numai produse de înaltă calitate pe care le consumă și ei cu mare plăcere, astfel asigurăm o îngrijire sănătatoasă nu numai pentru ei, ci și pentru animalele clienților noștri.

Privind vânzările noastre, segmentul produselor pentru pisici reprezintă o cotă în creștere și numele nostru a devenit cunoscut în afara granițelor țării: ne-au căutat și din țările vecine dacă am putea livra comenzile și dincolo de granițe.
Prin urmare
, în 2013 ne-am decis pe lângă un nume nou care reflectă mai exact activitățile noastre:
Petissimo a devenit specialistul produselor pentru câini și pisici nu numai în Ungaria, ci și în țările vecine!

Petissimo

Numărul sortimentelor noastre se lărgeșe în continuu. În acest moment oferim clienților posibilitatea de a alege din aproape 100 de branduri.
În afară de hrane uscate sau umede și recompense, stăm la dispoziția clienților noștri cu hrane dietetice, suplimente alimentare, o gamă largă de accesorii, jucării și produse de îngrijire.

În sediul depozitululi nostru din Budapesta avem mai mult de 6000 de produse în stoc, astfel putem servi clienții noștri în termen de 2-4 zile lucrătoare.
Oferta noastră este garanție în sine: comercializăm numai produse recunoscute și de cea mai bună calitate, a
stfel cumpărătorii noștri nu pot avea surprize neplăcute.

Pentru orice întrebăre, idee sau opinie vă rugăm să ne contactați cu încredere!
Stăm la dispoziția dumneavoastră cu mare placere! Contactați-ne aici!