Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Baldo
Biogance
Ferplast
Flamingo
FURminator
Gimborn
Gimpet
Immunovet
JR Farm
Mark & Chappel
Re-pet-a
Sh
Trixie
Versele Laga
Vitakraft
mai mult...
Special
Fără gluten / cereale
Igienă bucală
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

În oferta Petissimo veți regăsi o mulțime de produse pentru porcușori de guineea și hamsteri, de la hrană, până la produse pentru amenajarea cuștilor pentru porcușori de guineea și hamsteri, plus toate produsele esențiale de care aveți nevoie pentru a-i menține fericiți și sănătoși.

Odată de ce ați ales locul cuștii pentru porcușorul de guineea sau hamsterul dvs., va trebui să configurați cușca, unde să bea, unde să mănânce, să doarmă, să se cuibărească și să-și facă nevoile. Dozatoarele de apă montate în cușcă sunt modalitatea preferată de a da apă, dar puteți folosi boluri atât pentru apă, cât și pentru mâncare pentru porcușori de guineea și hamsteri. 

De asemenea, va trebui să puneți și un așternut proaspăt pentru porcușori de guineea sau hamsteri, ideal pentru cuibărit sau o ascunzătoare, astfel încât animalul să se poată ascunde și să doarmă liniștit. 

Porcușorii de guineea și hamsterii au nevoie, de asemenea, de jucării pentru a combate plictiseala, împreună cu o mulțime de lucruri de ronțăit, cum ar fi jucăriile de mestecat, astfel încât dinții să rămână sănătoși. 

Oferiți întotdeauna micilor dvs. animale de companie hrana și îngrijirea de care au nevoie. Versele Laga oferă meniuri naturale și variate de muesli, crochete crocante extrudate all-in-one, pelete și snacks-uri îmbogățite nutrițional, compuse cu grijă cu ingrediente de calitate. Și produsele pentru rozătoare Vitakraft sunt adaptate pentru a satisface cerințele micilor animale, acestea conțin exact cantitățile potrivite de nutrienți și alte ingrediente benefice pentru a asigura o viață lungă și sănătoasă. Pe lângă multele beneficii, au și un gust grozav! Gama largă de produse Vitakraft pentru rozătoare vă asigură că puteți oferi animalului dvs. de companie o dietă interesantă și variată. 

La Petissimo veți găsi, de asemenea, și articole de îngrijire de care aveți nevoie pentru porcușori de guineea și hamsteri, cum ar fi șampon special creat pentru ei. Din magazinul nostru online nu lipsesc suplimentele nutritive pentru porcușori de guineea și hamsteri sau soluții antiparazitare. 

Cumpărați tot ce aveți nevoie pentru a vă păstra porcușorul de guineea și hamsterul răsfățat de la Petissimo.

mai mult...