Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Belcando
Special
Fără carne de pui
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Miel - sursă de proteină
Numai cu pește
Rață - sursă de proteină
Vită sursă de proteină
Curcan - sursă de proteină
mai mult...
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Belcando oferă hrana umedă și conserve de calitate super premium pentru câinele dumneavoastră. Disponibilă în mai multe varietăți gustoase, cu ingrediente procurate de la fermieri de încredere. Fiecare sortiment conține bucățele de carne îmbogățite cu ingrediente atent selecționate.

Cea mai bună calitate obținută din carne proaspătă

Câinele dvs. preferă hrana umedă în loc de hrană uscată, sau doriți să vă răsfățați animalul de companie cu un meniu diversificat? BELCANDO® vă pune la dispoziție o gramă largă de hrană umedă pentru câini, inclusiv un topping ce transformă hrana uscată într-un adevărat festin.  

Conservele BELCANDO® sunt delicioase, dar se pretează în mod ideal în combinație cu hrana uscată. De exemplu, pliculețele Belcando Finest Selection sunt disponibile în porții de 125 și 300 g și sunt gustoase chiar și pentru câinii sensibili și răsfățați. Conservele Single Protein conțin carne pură.  

Conserve Belcando Super Premium

Disponibile în 6 sortimente de carne selectate, provenită din fermele germane cu animale hrănite natural. Rețetele nu conțin carne prelucrată, ci bucăţi întregi de carne atent gătite. Fiecare sortiment este îmbogățit cu ingrediente selectate şi conţine ulei de şofrănel (Carthamus tinctorius), bogat în acizi graşi polinesaturaţi.

Punguțele Belcando Finest Selection - păstrează prospețimea

Reţete excelente, la îndemână, în porţii practice individuale. Carnea suculentă îmbogăţită cu ingrediente rafinate este pregătită cu atenţie în porţii individuale. Uleiul de şofrănel (Carthamus tinctorius ) presat la rece asigură acizi graşi esenţiali polinesaturaţi. Extrem de gustoasă şi uşor digerabilă, BELCANDO® FINEST SELECTION este ideală pentru câinii sensibili sau pretenţioşi.   

Conserve Belcando Single Protein

Hrana umedă Single Protein în combinație cu suplimentul alimentar BELCANDO® Mix it este o sursă ideală de proteine în cadrul dietelor de eliminare, astfel puteți afla la ce tip de carne reacționează sensibil animalul dumneavoastră în anumite condiții. Single Protein se poate utiliza pentru hrănirea de durată în cazul intoleranțelor alimentare la câini - din nou în combinație cu Mix it.

Topping-uri Belcando Mastercraft 

Adăugați savoare la fiecare masă a câinelui dvs. Puteți alege din gama variată de sosuri, schimbîndu-le chiar zilnic. Azi un sortiment, mâine altul. 

Dacă câinele dumneavoastră este un adevărat gurmand și apreciază gustul hranei uscate Belcando, dar și al cubulețelor moi de carne într-un sos delicios? În acest caz, topping-urile Belcando Mastercraft sunt exact ceea ce aveți nevoie. Fiecare ingredient este selecționat cu atenție pentru asigurarea unei compoziții optime, care conferă savoare oricărui meniu.

Garantția Belcando: Hrana pentru câini Belcando Super Premium este realizata din cele mai bune produse naturale, fara arome artificiale, coloranti si conservanti.

Aruncați o privire în gama noastră de conserve și hrană umedă Belcando și comandați cu livrare chiar la ușa dvs.!

 

mai mult...