Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Happy Dog
Special
Fără carne de pui
Hrană dietetică (Light)
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Afecţiuni dermatologice
Afecţiuni ale articulaţiilor
Afecţiuni renale
Gestație / Lactație
Performanță
Afecţiuni hepatice
Numai cu pește
mai mult...
Talie recomandată
Mică
Medie
Mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Hrăniți-vă câinele cu cea mai bună marcă germană de hrană pentru câini!

Astăzi, o hrană bună pentru câini trebuie să facă mult mai mult decât să satisfacă foamea. De mai bine de 50 de ani, dezvoltă cu pasiune rețete perfecte, adaptate în mod ideal la condițiile de viață ale câinilor, rezultând hrana premium pentru câini marca Happy Dog și o adaptă la fiecare fază a vieții și la fiecare nevoie.

Pentru hrana de calitate premium Happy Dog se folosește numai ingrediente naturale. Până la 80% provine din regiunea din jurul Augsburgului. Nu se folosesc coloranți sau conservanți artificiali. În plus, hrana fără ingredinte modificate genetic nu dăunează mediului și nu vine în detrimentul bunăstării animalelor. Conștientizarea naturii influențează acțiunile zilnice și modelează în mod durabil produsele Happy Dog - pentru a fi în armonie cu omul și natura.

Happy Dog Young - Pentru un start perfect în viață

Dragostea trece prin stomac - așa că locul ei este și în castron. Produsele Happy Dog Young oferă cea mai bună calitate și cea mai bună îngrijire pentru cățelul și câinele dumneavoastră tânăr. Happy Dog a dezvoltat conceptul de 2 faze pentru a susține o creștere adecvată vârstei și nevoilor. O dietă echilibrată și adecvată speciei este o condiție esențială pentru dezvoltarea optimă a cățelușilor. Deoarece creșterea câinilor cu greutatea de peste 10 kg (greutatea câinelui adult) este diferită în faza de cățeluș și câine tânăr, rețetele produselor Happy Dog Young se bazează pe nevoile fiecărei faze. Cățelușului i se furnizează tot ce are nevoie organismul - pentru o creștere sănătoasă, un sistem imunitar puternic, un sistem musculo-scheletic stabil și o blană strălucitoare. Produsele Happy Dog Young combină cea mai înaltă calitate cu cea mai mare grijă.

Happy Dog Sensible - Calitate premium pentru cerințe speciale

Doriți să vă răsfățați câinele cu compoziții rafinate? Atunci produsele din linia Happy Dog Sensible sunt cele mai potrivite! Rețetele rafinate au fost dezvoltate cu multă dragoste și sunt preparate cu proteine animale de înaltă calitate. Prin utilizarea unor ingrediente rare, precum struțul, calul și castanele italiene, produsele sunt ideale și pentru câinii sensibili din punct de vedere nutrițional.

Happy Dog Mini - selecție mare pentru rase mici

Dragostea pentru cel mai mic detaliu se regăsește în fiecare varietate Happy Dog Mini, linia de produse pentru rasele de câini de talie mică de până la 10 kg. Produsele Happy Dog Mini au fost dezvoltate pentru a răspunde nevoilor lor: crochete mici pentru câini de talie mică.

Happy Dog fit & vital - pentru o viață  activă și plină de bucurie

Pentru toți proprietarii de câini care acordă atenție unei alimentații naturale și echilibrate pentru prietenul lor cu patru picioare. Cu hrana Happy Dog fit & vital, câinelui i se furnizează cinci proteine de înaltă calitate, completă, după exemplul naturii. Somonul, peștele de mare, oul, mielul și carnea de pasăre îi oferă porția de sănătate - deosebit de delicioasă și gustoasă.

Câinele dumneavoastră este un adevărat gurmand și apreciază gustul crochetelor Happy Dog NaturCroq, dar și bucățelele moi de carne? În acest caz conservele pentru câini Happy Dog este exact ce aveți nevoie! 

Orice câine merită și o recompensă delicioasă și sănătoasă. Aruncați o privire și peste oferta de recompense pentru câini Happy Dog!

Răsfoiți gama noastră și alegeți astăzi hrana pentru câini Happy Dog care se potrivește nevoilor câinelui dumneavoastră!

mai mult...