Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Camon
Flamingo
Hurtta
Rogz
ThunderShirt
Trixie
ZooBeeDoo
mai mult...
Special
Impermeabil
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Pulovere, salopete, geci sau veste - există ceva pentru fiecare câine la Petissimo!

Cu o ofertă atât de bogată, înainte de a alege o haină pentru câinele dvs., trebuie să țineți cont de faptul că fiecare câine este diferit și va avea preferințe diferite pentru material.

Dacă câinele dumneavoastră are mâncărimi sau este alergic la un anumit tip de material, înlăturați imediat haina și schimbați-o cu altceva. Dacă nu sunteți sigur dacă câinele dumneavoastră are alergii de la îmbrăcăminte, consultați medicul veterinar.

Este important ca haina să se potrivească bine, deoarece un câine nu vă poate spune dacă este prea largă sau prea strâmtă!

Există trei măsurători principale la care trebuie să vă uitați atunci când vă gândiți la haine pentru câini. Este vorba despre lungimea spatelui, circumferința gâtului și circumferința pieptului.

Lungimea spatelui se referă la lungimea spatelui câinelui dumneavoastră, de la ceafă sau de la baza gâtului până la punctul în care începe coada.  

Cu toate acestea, dacă câinele dvs. are o blană foarte groasă sau este puțin dolofan, încercați să măriți cu o mărime pentru a compensa.

Circumferința pieptului se măsoară în punctul în care cutia toracică a câinelui este cea mai largă. Acesta este de obicei chiar în spatele labei din față.

Unul dintre cele mai evidente beneficii ale îmbrăcării câinelui dvs. cu o haină este acela de a-l menține confortabil indiferent de vreme. Acest lucru este evident pe timp de iarnă, când multe rase care nu sunt construite pentru temperaturi scăzute se răcesc cu ușurință. Vara poate fi la fel de greu pentru câinele dumneavoastră, din cauza căldurii intense și/sau a umidității. O vestă de răcorire poate ajuta la prevenirea supraîncălzirii. 

Indiferent de anotimp, există întotdeauna elemente cu care trebuie să vă confruntați, cum ar fi vântul, ploaia, zăpada și lumina soarelui. Toate acestea pot dăuna câinelui, dar puteți lua măsuri de precauție prin folosirea echipamentului  protecție.  

La fel cum oamenii trebuie să poarte îmbrăcăminte adecvată pentru anumite activități, la fel și animalele. Faceți o plimbare cu barca pe lac? Nu uitați să îi puneți și câinelui dvs. o vestă de salvare pentru câini.  

Plimbările pe timp de noapte sunt periculoase, așa că achiziționați echipament reflectorizant și pentru prietenul dvs. blănos. Indiferent de ceea ce faceți sau când, culorile vii și materialele reflectorizante sunt întotdeauna cele mai bune pentru a crește vizibilitatea. Vă va fi mai ușor să vă găsiți câinele în apă, în parc sau printre copaci, iar ceilalți vor putea evita să vă rănească iubitul animal de companie atunci când acesta este ușor de reperat. 

Iată o listă a unora dintre cele mai populare tipuri de îmbrăcăminte pentru câini:

Hanorac pentru câine

Hanoracele cu glugă pentru câini sunt ușor de purtat și nu restricționează prea mult mișcarea, oferind în același timp suficientă protecție termică pentru anotimpuri precum primăvara și toamna, când este încă puțin răcoare. 

Haină de ploaie pentru câini

Câinii nu se opresc din plimbare doar pentru că afară plouă, iar multor câini chiar le place să se ude. Cu toate acestea, poate face mizerie, iar ei riscă să pășească în apă murdară și să se îmbolnăvească.

Pentru acești câini iubitori de ploaie și, bineînțeles, pentru câinii cărora nu le place apa, puteți cumpăra pelerine de ploaie pentru a-i ține uscați pe timp de ploaie.  

Pantofi pentru câini

Pantofii pentru câini vin într-o varietate de stiluri și scopuri. Există pantofi care pot proteja lăbuțele câinelui de pavajul fierbinte sau de zăpada rece, care îi pot ajuta să evite alunecarea pe suprafețe umede sau înzăpezite, menținându-le în același timp labele uscate.

Răsfoiți selecția largă de haine pentru câini confortabile și elegante pentru fiecare sezon la Petissimo. Doar nu vreți să vă lăsați blănosul afară în frig, ploaie sau căldură.

mai mult...