Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
My Family
Trixie
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

De ce este important să aibă câinele tău un medalion? 

Pierderea unui animal de companie poate fi o experiență incredibil de traumatizantă atât pentru animalul de companie, cât și pentru stăpân. Deși există o serie de modalități prin care poți asigura siguranța câinelui tău, dispozitive GPS pentru câini, aplicații și cipuri, a avea un medalion de identificare de înaltă calitate este una dintre cele mai bune modalități prin care vă puteți asigura că animalul de companie se va întoarce în cazul în care se rătăcește.

Poate te gândeșto că câinele tău nu se va îndepărta niciodată de tine sau are microcip, așa că de ce ai nevoie de o zgardă cu un medalion pentru câini? Cel mai important lucru pe care îl arată o zgardă și un medalion este faptul că animalul tău de companie are un cămin și o familie. Astfel, dacă câinele tău se rătăcește pe străzi, oricine îl vede va ști că nu este un câine vagabond. Aceasta vă poate proteja câinele de a fi luat, predat la un adăpost și, eventual, de a fi adoptat sau de a sta ani de zile într-o cușcă așteptând să îl găsești.

Dacă îți echipezi câinele cu un medalion cu datele de identificare și contact, te poți asigura, de asemenea, că animalul tău de companie îți este returnat mult mai repede dacă se pierde. Includerea unui număr de telefon sau a unei adrese ar putea fi informațiile care să îl aducă înapoi la tine cât mai repede posibil.

Spațiul de pe un medalion de identificare pentru câine este de obicei limitat la 2-4 rânduri de text, așa că alegeți cu grijă informațiile pe care le doriți. Informațiile pe care le poți lua în considerare pentru a le include pe medalion sunt:

- Numele câinelui

- Numărul de telefon

- Adresa 

- Probleme medicale și/sau comportamentale, dacă este cazul.

În oferta Petissimo există un număr foarte mare de medalioane pentru câini disponibile, pentru a garanta că animalul tău de companie nu este niciodată fără identificarea necesară. Cele mai multe includ și gravare gratuită cu datele de identificare. La înregistrarea comenzii, scrie-ne în secțiunea Observații textul dorit pentru gravare sau scrie-ne un email.

mai mult...