Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Special
Fără carne de pui
Hrană dietetică (Light)
Hipoalergică
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Afecţiuni dermatologice
Afecţiuni renale
Afecţiuni ale articulaţiilor
Afecţiuni urinare
Igienă bucală
Pui - sursă de proteină
Miel - sursă de proteină
Numai cu pește
Rață - sursă de proteină
Vită sursă de proteină
Vânat - sursă de proteină
Protecție împotriva căpușelor
Protecție împotriva puricilor
mai mult...
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Este important să vă asigurați că recompensele pentru câini pe care le oferiți animalului de companie nu au un efect negativ asupra sănătății lor. 

Acesta este unul dintre motivele pentru care nu puteți să le dați orice fel de recompense pentru câini. Pentru a ști ce recompense sunt potrivite pentru câinele dumneavoastră, începeți prin a verifica ingredientele. Nu vă puteți baza doar pe orice îi place câinelui, trebuie să aibă un gust bun și trebuie să fie benefic pentru prietenul dvs. cu patru picioare.

Din gama largă de recompense pentru câini disponibilă poate fi dificil de ales, există zeci de forme, dimensiuni și arome.

Pentru a vă ajuta să restrângeți din multitudinea de opțiuni, puteți să luați în considerare care sunt recompensele ce conțin cele mai bune ingrediente și cum sunt preparate. Având aceste informații la îndemână, vă puteți asigura că membrul blănos al familiei dumneavoastră primește un tratament nutritiv.

Categorii de recompense pentru câini

Există diferite categorii de recompense pentru câini care pot fi oferite în momente diferite pentru a le îmbunătăți sănătatea și comportamentul.

Recompense câini pentru răsplată

Acestea sunt oferite ca recompensă câinelui dumneavoastră atunci când acesta atinge un anumit obiectiv stabilit de proprietar.

Recompense câini de antrenament

Recompensele de antrenament pentru câini sunt oferite în scop de dresaj. Acestea sunt în general de dimensiuni mici și ușor de rupt. 

Recompense câini de mestecat

Recompensele de mestecat sunt bunătăți de lungă durată care se dau pentru a evita plictiseala și pentru a reduce comportamentul distructiv.

Recompense câini dentare

Acestea sunt oferite pentru a îmbunătăți sănătatea dentară a câinelui dumneavoastră. Reduc respirația urât mirositoare, placa bacteriană și tartrul.

Recompense câini Freeze-dried / liofilizate

Tratamentele liofilizate sunt apetisante și sunt asemănătoare cu hrana pentru oameni. Acestea vin cu arome de carne de pasăre, ficat, arome de fructe de mare, pui sau carne de vită.

Recompense câini moi

Recompensele moi sunt bunătăți masticabile pentru câini și sunt disponibile într-o gamă largă de arome, dimensiuni și forme. Recompensele moi sunt utile în timpul antrenamentului, deoarece au un gust și o textură plăcute și sunt adesea fabricate în dimensiuni foarte mici, ușor de transportat.

Recompense câini crocante

Recompensele crocante pentru câini sunt prezente într-o mulțime de dimensiuni, arome și forme. Mărimea recompensei pe care o cumpărați pentru câinele dumneavoastră trebuie să fie potrivită pentru sănătatea câinelui

Recompensele pe care le vei găsi în oferta Petissimo nu sunt doar recompense câini gustoase; unele sunt făcute cu ingrediente hipoalergenice care încurajează sănătatea și digestia bună sau chiar pot ajuta la igiena dentară a câinelui.

mai mult...