Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
8 in 1
Adaptil
Adevit
Agroferm
AK-68
Anivital
Aptus
Arthrodyl
Aviform
Ayupet
Belcando
Bewi-Dog
Biogance
BiogenicPET
Bobi
Bosch
Brit
Béres
C-11
Calomax
Candioli
Cani-Phos
Caniresp
Cognidine
Cp-Pharma
Dermafit
Diarsanyl
DMGuard
DoggyRade
Dog Rocks
Eminent
Endia
Epato
Farkaskonyha
Fibor
Fit Active
Fitomune
Flatazor
Flexivet
Garuda
Grizzly Pet
Happy Dog
Harlem Corporation
Hepa-Pet
Hilton Herbs
Humac
Immunovet
Josera
Joy2Run
Julius K-9
K9
Kalm Aid
Lavet
Mark & Chappel
Mervue
Moveflex
Mushrooms4pets
NRG
Nutravet
Ownat
Pet Phos
Plasmoral
Plera Sanov
Probicol-H
Protexin
Re-pet-a
Relaxa-Bits
RelaxMax
Renal
Royal Canin
Royal Canin Veterinary
Rx Vitamins
Sam's Field
SereniCare
Synoplus
TolnAgro Kft.
Trovet
Uromax
Vet-Flex
Vetera
VetGuard
Vetmed
VetPlus
Vetri-Care
Vetri-Science
Virbac
Vétoquinol Care
mai mult...
Special
Hrană dietetică (Light)
Hipoalergică
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Afecţiuni dermatologice
Afecţiuni hepatice
Afecţiuni renale
Afecţiuni ale articulaţiilor
Afecţiuni urinare
Gestație / Lactație
Performanță
Convalescență
mai mult...
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

În această eră modernă a îngrijirii animalelor de companie, oamenii sunt mai preocupați ca niciodată de starea de bine a animalelor lor. 

Hrana premium pentru câini are, de obicei, toate substanțele nutritive de care are nevoie, dar unele animale de companie pot avea nevoie de un mic impuls nutrițional suplimentar. Aici intervin vitaminele, mineralele și suplimentele pentru câini.

Suplimentele pentru câini sunt recomandate pentru prevenirea bolilor sau completarea unor tratamente, se pot administra și pe o perioadă scurtă, dar și lungă de timp fără riscul de apariție a unor efecte secundare. Suplimentele pot ajuta la promovarea sănătății articulare pentru câini, pot aborda alergiile câinilor, pot îmbunătăți sănătatea urinară și a rinichilor sau pot reduce anxietatea câinelui. Indiferent dacă îți câinele în vacanță sau vă mutați într-o nouă casă, câinele poate suferi de nervozitate, hiperactivitate și anxietate. Aici vei găsi o gamă largă de vitamine și suplimente pentru câini care pot ajuta la reducerea acestor simptome comportamentale la câini. Oferă-i prietenului tău vitaminele de care are nevoie pentru a rămâne fericit și sănătos.

Dacă câinele dvs. este pretențios la mâncare, se recuperează după o boală, este în perioada de gestație, alăptează sau are anumite boli sau probleme de piele, întrebați medicul veterinar dacă un supliment nutrițional ar putea fi util.

Deoarece vitaminele pentru câini, mineralele și suplimentele pot avea efecte secundare, este important să vă consultați medicul veterinar înainte de a le administra animalului dumneavoastră de companie.

Suplimentele sunt adesea folosite pentru a trata următoarele:

- Articulații și mobilitate

- Digestive și imunitate

- Piele și blană

- Ameliorarea alergiilor

- Sănătatea inimii

- Probleme comportamentale

- Antioxidanți și multe altele

Glucozamina ajută la protejarea articulațiilor, pentru a preveni sau încetini progresia artritei. Acesta acționează pentru a crește lubrifierea în interiorul articulației, precum și pentru a repara cartilajul. Există nenumărate suplimente pentru câini pentru articulații din care puteți alege, așa că asigurați-vă că discutați cu medicul veterinar care este cel mai bun pentru câinele dumneavoastră.

Un alt supliment alimentar pentru câini utilizat pe scară largă, care are multe funcții este cel care conține acizi grași omega-3, cum ar fi cei care se găsesc în uleiul de pește. Acizii grași omega-3 sunt un puternic antiinflamator pentru piele și articulații și pot ajuta la susținerea funcției mai multor organe. Ar trebui să discutați cu medicul veterinar pentru a vedea dacă câinele dvs. are nevoie de acizi grași Omega-3 suplimentari și cât de mult să îi dați.

mai mult...