Condițiile selectate:
Produse promoționale
Talie recomandată
Mică
Medie
Mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Zgărzile pentru câini, hamurile și lesele disponibile la Petissimo te pot ajuta să te asiguri că răsfățatul rămâne în siguranță. Selecția noastră de dimensiuni, stiluri și materiale îți permite să alegi accesoriile în funcție de nevoie sau stil. De la zgărzi pentru câine durabile din nailon și hamuri, până la lese din piele la modă, cu siguranță vei găsi un mix care se potrivește nevoilor lor și personalității tale.

Deoarece fiecare zgardă și lesă sunt din materiale diferite și au proprietăți și avantaje diferite, este important să ți cont de rasa canină și de modul în care se comportă în plimbări. Puii au extrem de multă energie, dar sunt și dornici să facă plăcere, așa că, cu recompensa potrivită, nu este niciodată prea devreme să înceapă antrenamentul cu o zgardă specială pentru dresaj.

În oferta Petissimo vei găsi lese de la producători renumiți, precum FlexiJulius K-9 sau Hurrta. Lesele Flexi sunt instrumente excelente, deoarece este ușor de controlat. Puteți oferi mai multă libertate în mod rapid și ușor. Produsele cu iluminare sau reflectorizante oferă o mare siguranță în timpul plimbărilor de seară și sporesc vizibilitatea câinelui dvs.

Hamurile pentru câini pot oferi, de asemenea, un plus de confort câinelui tău atunci când trebuie să tragi brusc din lesă sau schimbi direcția de mers. Accesoriile potrivite ajută la reducerea anxietății cățelului tău, deoarece își dau seama că controlați situația și îi oferi siguranță. Păstrează plăcute și sigure plimbările câinelui tău cu accesoriile potrivite de la Petissimo.

mai mult...