Condițiile selectate:
Produse promoționale
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Zgărzile pentru câini, hamurile și lesele disponibile la Petissimo te pot ajuta să te asiguri că răsfățatul rămâne în siguranță. Selecția noastră de dimensiuni, stiluri și materiale îți permite să alegi accesoriile în funcție de nevoie sau stil. De la zgărzi pentru câine durabile din nailon și hamuri, până la lese din piele la modă, cu siguranță vei găsi un mix care se potrivește nevoilor lor și personalității tale.

Deoarece fiecare zgardă și lesă sunt din materiale diferite și au proprietăți și avantaje diferite, este important să ți cont de rasa canină și de modul în care se comportă în plimbări. Puii au extrem de multă energie, dar sunt și dornici să facă plăcere, așa că, cu recompensa potrivită, nu este niciodată prea devreme să înceapă antrenamentul cu o zgardă specială pentru dresaj.

Vezi gama noastră de zgărzi, lese sau hamuri pentru câini într-o varietate de dimensiuni și materiale, potrivite pentru câini de la talie mică până la câini de talie foarte mare, și corespunde nevoilor și stilului tău. Aceste accesorii pentru câini sunt esențiale pentru noii părinți de animale de companie și fiecare model din oferta Petissimo oferă un nivel de siguranță pentru animalul tău de companie.

Zgardă câine.

Încă din prima zi, câinele trebuie echipat cu o zgardă pentru câini de dimensiuni adecvate. Zgarda pentru câini trebuie să se potrivească perfect în jurul gâtului câinelui. Zgărzile nu sunt utilie doare pentru a vă lega câinele în lesă în timpul plimbărilor, sunt, de asemenea, esențiale pentru a vă ajuta să vă identificați cățelul în cazul în care acesta scapă de acasă sau se pierde. Prin adăugarea unui medalion de identificare a câinelui la zgarda cățelului, cu toate informațiile relevante despre aparținători, creșteți șansele de a vă regăsi mult mai repede. Petissimo oferă o selecție largă de zgărzi pentru câini, de mărimi diferite, reglabile, din materiale diferite, precum nylon, piele, lanț, zgărzi pentru câini cu elemente refelctorizante, zgărzi cu iluminare intermintentă sau cu modele vesele. 

Ham câine.

Deși nu sunt recomandate pentru toți câinii, hamurile pentru câini sunt ideale pentru cei cu anumite probleme de sănătate sau pentru cei care au nevoie de sprijin sau siguranță suplimentare. În oferta Petissimo puteți găsi hamuri pentru câini într-o varietate de stiluri, mărimi și din diferite materiale. 

Hamurile pentru câini pot oferi, de asemenea, un plus de confort câinelui tău atunci când trebuie să tragi brusc din lesă sau schimbi direcția de mers. Accesoriile potrivite ajută la reducerea anxietății cățelului tău, deoarece își dau seama că controlați situația și îi oferi siguranță. Păstrează plăcute și sigure plimbările câinelui tău cu accesoriile potrivite de la Petissimo.

Lesă câine

 Ideal este să alegeți o lesă pentru câini robustă și durabilă. Lesele din piele sau nailon sunt ideale pentru dresaj sau plimbările zilnice. Lesele automate sunt o opțiune excelentă pentru câinii care ni se alătură în diferite activități sportive, precum alergatul. 

În oferta Petissimo vei găsi lese de la producători renumiți, precum FlexiJulius K-9 sau Hurrta. Lesele Flexi sunt instrumente excelente, deoarece este ușor de controlat. Puteți oferi mai multă libertate în mod rapid și ușor. Produsele cu iluminare sau reflectorizante oferă o mare siguranță în timpul plimbărilor de seară și sporesc vizibilitatea câinelui dvs.

mai mult...