Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Atkatox
Biogance
Ferplast
Flamingo
Gimborn
Re-pet-a
Sh
Vega
Versele Laga
Vitakraft
mai mult...
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Oamenii sunt fascinați de sute de ani de păsări, multe specii devenind animale de companie. Acestea sunt ideale dacă există spațiu limitat sau dacă unii membrii ai familiei sunt alergici la alte animale.

Păsările de companie sunt de diferite mărimi și culori - de micile cinteze sau peruși cu aripi de doar câțiva centimetri, până papagali. Culoarea penelor de pasăre variază de la gri, galben, roșu sau verzi până la combinații de culori neobișnuite.

Și personalitatea păsărilor variază foarte mult de la o specie la alta. Perușii sunt prietenoși și relativ ușor de îmblânzit dacă sunt obținuți de tineri. Papagalii de mărime mică și medie, cum au personalități unice care necesită mai mult timp și efort din partea proprietarilor lor. Unele păsări individuale par să se descurce mai bine atunci când sunt ținute singure. Alte păsări, cum ar fi cintezele, sunt mai fericite trăind în grupuri mici. Perușii sunt păsări de companie excelente, deoarece pot fi ținuți singuri, în perechi sau în grupuri mici.

Toate speciile de păsări de companie au nevoie de o dietă echilibrată, apă curată, cuști adecvate, lumină adecvată, igienă corespunzătoare și controale veterinare regulate. Alte elemente de bază sunt jucăriile sigure pentru păsări, exerciții fizice și multă atenție.

În sălbăticie, păsările au acces la o mare varietate de hrană. Păsările de companie au aceleași nevoi și, pe care le puteți satisface cu hrana pentru păsări de la Vitkaraft sau Versele Laga. Multe probleme de sănătate la păsări sunt cauzate de o dietă dezechilibrată. De aceea, ar trebui să le oferiți păsărilor dvs. hrană optimă pentru păsări, cu toate elementele nutritive în proporția corectă, cum ar fi peletele extrudate.

În general, cu cât cușca este mai mare, cu atât mai bine. Păsările de companie au nevoie de spațiu pentru a-și întinde aripile și a se cățăra. O varietate de jucării pentru păsări din ofera Petissimo oferă o mulțime de lucruri de făcut.

 În oferta Petissimo veți găsi produse pentru animalele dvs. de companie înaripate, dar și pentru alți vizitatori de pe verandă sau în curte. Mențineți-vă pasărea fericită, oferindu-le tot ce au nevoie pentru a-și menține cântecul puternic și sănătos.

mai mult...