Condițiile selectate:
Produse promoționale
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Litiera este indispensabilă pentru o pisică de interior. Litiera nu doar că oferă un loc predeterminat unde o pisică își va face nevoile, dar permite și proprietarului animalului de companie să curețe cu ușurință.  

Alegerea unei litiere 

O litieră pentru pisici ar trebui să fie suficient de mare pentru a oferi pisicii spațiu suficient. Luați în considerare dimensiunea pisicii când alegeți litiera. La Petissimo te așteptăm cu o gramă largă de modele și dimensiuni. 

Pe lângă dimensiunea litierei, pisica trebuie să se simtă confortabil să intre și să iasă din litieră. Unele litiere au laturile foarte înalte, în care pisicile mai în vârstă pot avea dificultăți în a se urca.  

În afară de nisip și de litieră, ar putea fi necesară și o lopățică pentru litieră. Un covoraș este un alt accesoriu pe care poate doriți să îl luați în considerare. 

Unele pisici s-ar putea să nu fie deranate de o litieră deschisă, în timp ce altele se bucură de mai multă intimitate. Este important observați obiceiurile lor, comportamentul pentru a determina care tip de litieră este cea mai bună. 

În ceea ce privește nisipul pentru pentru pisici, s-ar putea să fiți surprins să aflați că există diferite tipuri, precum nisip pentru pisici aglomerant, nisip pentru pisici care controlează mirosurile, nisip biodegradabil sau așternut din silicat.  

Nisipul aglomerant pentru pisici este un nisip pentru pisici din argilă care conține bentonită, ceea ce permite ca nisipul să se aglomereze atunci când este umed. Acest lucru facilitează eliminarea bulgărilor murdari și vă scutește de necesitatea de a umple din nou întreaga litieră de fiecare dată. Așternutul pentru pisici din silicat este un nisip cristalizat absorbant și asigură controlul mirosurilor.

Nisipul biodegradabil pentru pisici este o opțiune sigură și este ecologic și sunt făcute din produse din hârtie reciclată sau materiale derivate din plante. 

Petissimo are în ofertă o gamă largă de nisip pentru pisici de la producători de renume care contribuie la menținerea unui aspect curat al casei și un miros proaspăt, dar și litiere practice și accesorii.

mai mult...