Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Ferplast
Flamingo
Scruffs
Trixie
ZooBeeDoo
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Ca și proprietar de pisici, cu siguranță știți că pisicilor le place să petreacă mult timp dormind, iar a le oferi un pat sau culcuș pentru pisici este o idee foarte bună care poate fi benefică atât pentru ei, cât și pentru noi.

Somnul joacă un rol important în viața unei pisici. Depinde de vârstă și personalitate, dar, în medie, pisicile dorm aproximativ două treimi din viață. A avea propriul culcuș va ajuta pisica să găsească întotdeauna un spațiu confortabil de dormit și o va încuraja să doarmă în mare parte acolo.

Cum să alegeți cel mai bun culcuș pentru pisica dvs.

Cel mai probabil, pisica dvs. va petrece mult timp în noul culcuș, astfel trebuie să luați în considerare câteva aspecte înainte de a face achiziția.

Găsiți dimensiunea potrivită - Alegerea dimensiunii adecvate a culcușului vă asigură că pisica dvs. are suficient spațiu pentru a se mișca și a dormi confortabil. Dacă achiziționați un culcuș pentru un pisoi, țineți cont de faptul că în scurt timp va crește prea mult pentru culcușul său.

Confortul - Un culcuș confortabil este o necesitate dacă doriți ca pisica dvs. să își petreacă timpul acolo. Culcușurile cu pereți înalți, de exemplu, pot ajuta pisica dumneavoastră să se simtă mai în siguranță.

Menținerea căldurii - Majoritatea culcușurilor pentru pisici sunt din pluș și țesături care oferă căldură suplimentară. Acest lucru este benefic, deoarece pisicile caută în mod natural un loc de dormit călduros. 

Deoarece pisicile zgârie zilnic, fiind un lucru normal și natural, au nevoie de propriul loc sau locuri de zgâriat. Cu un ansamblu de zgâriat va scădea șansele să zgârie mobila și să distrugă lucruri pe care nu ar trebui.  Zgâriatul este esențial în viața unei pisici. Pisicile au nevoie să se zgâriere pentru a-și menține ghearele sănătoase, întind și tonifiază diverși mușchi, marchează teritoriul, elimine stresul și mai presus de toate, se simt bine când se zgârie.

Această activitate simplă oferă pisicilor numeroase beneficii fizice și psihologice.

În natură, pisicile zgârie în diferite unghiuri o varietate de suprafețe, cum ar fi trunchiurile de copac, rădăcinile de copac și ramurile de copac (pe copac sau căzute). Din fericire, există modalități prin care nevoia pisicii de a zgâria poate fi satisfăcută fără a sacrifica mobilierul dvs.: 

Structuri verticale pentru zgârierea pisicilor care imită trunchiurile de copac, precum un stâlp de zgâriere înalt și stabil sau un ansamblu de joacă acoperit cu un material aspru.

Structurile orizontale care imită zgârierea ramurile și rădăcinile copacilor cum ar fi covorașele de zgâriat pentru pisici. 

Pentru a oferi pisicii tale ceva pe care vrea să-și ascute ghearele, acesta trebuie să fie atrăgător, atractiv și convenabil din punctul ei de vedere. Înainte de a alege, poți lua în considerare textura, forma, dimensiune și locația preferată de pisica dvs.  

Alege culcușul ideal pentru pisica ta, ansamblu de joacă sau planșe de zgâriat pentru pisici din oferta Petissimo. 

mai mult...