Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Comfy
Flamingo
Imac
Scruffs
Trixie
ZooBeeDoo
Talie recomandată
Mică
Medie
Mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Ca și proprietar de pisici, cu siguranță știți că pisicilor le place să petreacă mult timp dormind, iar a le oferi un pat sau culcuș pentru pisici este o idee foarte bună care poate fi benefică atât pentru ei, cât și pentru noi.

Somnul joacă un rol important în viața unei pisici. Depinde de vârstă și personalitate, dar, în medie, pisicile dorm aproximativ două treimi din viață. A avea propriul culcuș va ajuta pisica să găsească întotdeauna un spațiu confortabil de dormit și o va încuraja să doarmă în mare parte acolo.

Deoarece pisicile zgârie zilnic, fiind un lucru normal și natural, au nevoie de propriul loc sau locuri de zgâriat. Cu un ansamblu de zgâriat va scădea șansele să zgârie mobila și să distrugă lucruri pe care nu ar trebui.  

Există multe tipuri de ansambluri de zgâriat și de joacă . 

Pentru a oferi pisicii tale ceva pe care vrea să-și ascute ghearele, acesta trebuie să fie atrăgător, atractiv și convenabil din punctul ei de vedere. Înainte de a alege, poți lua în considerare textura, forma, dimensiune și locația preferată de pisica dvs.  

mai mult...