Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Allergo-Derm
Amici e felici
Aptus
Ayupet
Betadine
Biogance
Bobi
Clorexyderm
Cp-Pharma
Dermato
Dermoscent
Douxo
Dr. Kelen
Flamingo
FURminator
Garuda
Humac
Kubatol
Kuna
Leniderm
Linkskin
Microlife
Neodin
Neospotix
Nutravet
Opticorn A
OROZYME
Otimax
Otoact
Otodine
Penochron
Peptivet
Proden
Sh
Skingel
Stomodine
TolnAgro Kft.
Trixie
Vetri-Care
Virbac
Vétoquinol Care
Zincoseb
mai mult...
Special
Hipoalergică
Afecţiuni dermatologice
Afecţiuni ale articulaţiilor
Igienă bucală
Protecție împotriva căpușelor
Protecție împotriva puricilor
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Îngrijirea este o parte integrantă a sănătății și bunăstării pisicii dvs. Chiar și o pisică cu blană scurtă poate suferi din cauza lipsei de îngrijire.

Timpul de îngrijire de care are nevoie o pisică depinde de tipul de blană, dar o îngrijire adecvată este importantă pentru toate pisicile. 

Îngrijirea elimină disconfortul în multe feluri. În primul rând, de exemplu periajul este ceva ce le place celor mai multe pisicilor. Cu peria potrivită, pisica dvs. va simți că primește un masaj relaxant în timp ce îndepărtați părul mort, stimulați o nouă creștere.   

Tăierea unghiilor este probabil una dintre cele mai neglijate părți. Unghiile lungi sunt nesănătoase și incomode și pentru pisica dvs. Pisicile de interior nu își folosesc ghearele la fel de mult ca pisicile sălbatice, iar unghiile crescute pot  provoca multă durere și disconfort. Tăierea unghiilor ar trebui cu siguranță inclusă atunci când vă îngrijiți pisica. 

Pisicile au nevoie de urechile curățate în mod regulat, în special cele predispuse la infecții ale urechii. Menținerea urechilor pisicii curate de acumularea de ceară și murdărie va preveni infecțiile urechii, acarieni de urechi și alte afecțiuni. În plus, îl va ajuta pe prietenul dvs. felin să se simtă mai confortabil. 

La fel ca dinții noștri, dinții pisicilor acumulează placă și dacă aceasta nu este ținută sub control, poate duce la tartru și chiar la boli.

Periajul dinților pisicii este o modalitate excelentă de a evita bolile dentare.

La fel ca dinții noștri, dinții pisicii tale acumulează placă și dacă aceasta nu este ținută sub control, poate duce la tartru și chiar la boli parodontale.

 Nu uitați să utilizați pastă de dinți specială pentru pisici, deoarece pasta de dinți pentru oameni poate deranja stomacul animalelor de companie.  

Daca vorbim despre îngrijirea ochilor, Petissimo îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru a menține ochii pisicii curați și luminoși. Îndepărtați petele lacrimogene cu șervețele sau soluții de îndepărtare a petelor, precum Angel’s Eyes.

La Petissimo te așteptăm cu o gamă largă de produse de îngrijire pisici, de la perii pentru pisici, șampon, soluții de curățat ochii și urechile până la îngrijire dentară. Sigur veți găsi produsele de igienă și îngrijire potrivite și pentru felina dvs.

mai mult...