Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Camon
Flamingo
KONG
Trixie
Talie recomandată
Mică
Medie
Mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Pisicile în sălbăticie petrec chiar și 6 ore pe zi vânând. Tot mai mulți dintre noi au o pisică în casă. Pisicile de interior au nevoie de ajutorul nostru pentru a le îmbogăți viața și pentru a le înlocui activitățile de vânătoare. Jocul este un mod în care putem face asta. 

Când vă jucață cu pisica dvs. îi poate crește sănătatea fizică și psihică. Jocul previne agresivitatea și problemele de comportament ale pisicilor plictisite. De asemenea, crește legătura dintre dvs. și pretenul dvs. felin.  

La Petissimo te așteptăm cu o gamă largă de jucării pentru pisici, sigur că veți găsi ceva cu care felina dvs. se va distra. 

Iată câteva tipuri dintre cele mai bune jucării pentru pisici:  

Undițe pentru pisici

Undițile pentru pisici sunt ucării clasice pentru pisici. De obicei, le veți găsi diverse jucării atașate la capăt și sunt o modalitate grozavă de a vă juca cu pisica dvs. Undițele pentru pisici sunt printre cele mai bune jucării, deoarece ajută la dezvoltarea abilităților precum urmărirea.

Șoarece de jucărie pentru pisici 

Pisicile iubesc jucăriile care arată ca o pradă și ajută și la angajarea instinctelor lor naturale de prădător.  

Zgârietoare

Zgarietoarele sunt esentiale! Aceste jucării ajută la îndepărtarea straturilor exterioare ale ghearelor și le permit să-și marcheze teritoriul. Pe lângă faptul că le vor ajuta să-și exprime instinctele naturale, vă vor salva și mobilierul, canapeaua și covoarele, deoarece le va oferi un loc special în acest scop. Zgarietoarele vin în toate formele și dimensiunile, inclusiv turnuri, ansambluri, planșe de zgâriat! 

Tuneluri

Tunelurile sunt unele dintre cele mai bune jucării pentru pisici, deoarece le place să exploreze spațiile întunecate și sunt o modalitate excelentă de a-și dezvolta simțurile. 

mai mult...