Condițiile selectate:
Produse promoționale
Categorie
Brand
Versele Laga
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Caii sunt erbivori și, ca atare, au nevoie de o dietă foarte specifică. Trebuie să consume multe fibre pentru a menține în funcțiune tractul lor digestiv extrem de lung și sensibil și trebuie să mănânce puțin și des, aproape toată ziua. Pe scurt, caii mănâncă iarbă și fân, dar sarea, concentratele și fructele sau legumele pot, de asemenea, să le îmbogățească dieta, în funcție de regimul de lucru necesar și de hrana disponibilă.

Caii ar trebui să fie hrăniți cu o dietă adecvată care să reflecte nevoile lor și ar trebui să se țină seama de vârsta, tipul, greutatea, starea, sănătatea și nivelul de muncă al individului. Cerințele de hrănire vor varia, de asemenea, în funcție de perioada anului și de condițiile meteorologice.

Cele mai bune tipuri de furaje pentru cai:

Iarbă - caii adoră iarba. Este hrana lor naturală și este foarte bună pentru sistemul lor digestiv.  

Fân  - menține calul sătul și îi menține sistemul digestiv în funcțiune, în special în lunile mai reci, din toamnă până la începutul primăverii, când pășunea nu este disponibilă.

Fructe sau legume - acestea adaugă umiditate la hrană. Un morcov tăiat pe lungime este ideal.  

Concentrat - dacă calul dumneavoastră este bătrân, tânăr, alăptează, în perioada de gestțaie sau concurează, medicul veterinar vă poate recomanda concentrate, care sunt cereale precum ovăz, orz și porumb. Acestea dau energie calului dumneavoastră. Cavalor Versele Laga oferă o linie completă de nutriție pentru cai, suplimente și produse de îngrijire. Toate produsele noastre sunt rezultatul unor ani de cercetare și dezvoltare intensă, de selecție a celor mai bune ingrediente și de controale de calitate continue.

Cailor le plac recompensele și gustările. Dar asigurați-vă că nu exagerați. Consultați oferta noastră de recompense delicioase pentru cai

Pe lângă selecția de hrană pentru cai, Petissimo vă oferă diverse accesorii pentru cai și articole de îngrijire a cailor, precum perii pentru cai, șampoane până la suplimente și vitamine pentru cai.

 

mai mult...