închide
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Agroferm
Alfavit Forte
Aptus
Foran
Immunovet
NutriScience
Special
Afecţiuni digestive
Afecţiuni ale articulaţiilor
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Menținerea unei performanțe și a unei stări de sănătate de top la caii  este extrem de importantă. Cel mai bun mod de acțiune pentru proprietarii, antrenorii și călăreții care se angajează să mențină sănătatea cailor lor este să se bazeze pe suplimente nutritive și regimuri de hrănire testate în timp și susținute de știință.

Asigurați-vă că calul dvs. primește tot ce are nevoie pentru a-și menține organismul în funcțiune este de o importanță vitală - și aici suplimentele de vitamine și minerale pentru cai pot fi cu adevărat benefice pentru dieta lor. Multe suplimente cu spectru larg sunt concepute pentru a se asigura că el primește vitaminele, mineralele și alte substanțe nutritive necesare pentru ca fiecare dintre sistemele corpului său să funcționeze eficient.

Suplimentele noastre nutritive pentru cai din oferta Petissimo includ vitamine și minerale pentru articulații, digestie, piele și multe altele!

Caii sunt predispuși la dureri și rigiditate articulară, ceea ce face ca sortimentele din oferta noastră de suplimente pentru articulații să fie importantă. De exemplu, Siropul Aptus Equine Apto-Flex este bazat pe combinatie ideala de substanțe traditionale folosite pentru susținerea cartilajelor si ligamentelor (sulfat de glucozamină, condroitin sulfat, MSM), la care se adaugă acid hialuronic extrem de eficient și colagen. 

Multe probleme legate de copite pot fi rezolvate sau prevenite printr-o alimentație bună, printr-o dietă echilibrată și un regim de suplimente. Foran Hoof Aid este un praf fabricat pentru îmbunătățirea stării copitelor și menținerea sănătății acestora. Conține o cantitate ridicată de biotină și metionină.  

Sistemul digestiv al cailor este delicat și ușor de deranjat. Suplimentele digestive pot ajuta la protejarea împotriva disconfortului abdominal și la menținerea sistemului sănătos, eficient și fără boli. Protexin Equine Premium Quick Fix este un supliment delicios, probiotic, pentru a susține funcționarea normală a funcțiilor digestive în situații de stres. 

Lipsa vitaminelor și a mineralelor poate limita capacitatea calului dumneavoastră de a da tot ce are mai bun. Promovați sănătatea optimă a calului prin furnizarea unui echilibru de vitamine și minerale esențiale. Foran Equi-Lyte G este un supliment alimentar sub formă de pudră cu conținut de vitamina E și C și electroliți.

Un cal neliniștit, agitat sau foarte nervos poate face călăritul dificil sau potențial periculos. Suplimentele de calmare pot ajuta calul să rămână concentrat și să se simtă în largul său. Foran Nutri-Calm este un sirop calmant pentru cai nervoși. anxioși, cu magneziu și L-triptofan, vitamine B1, B6, B12, acid nicotinic. 

Indiferent de suplimentul pe care îl căutați, Petissimo are ceea ce vă trebuie pentru a vă menține calul cât mai sănătos și fericit posibil. Pe lângă selecția de suplimente pentru cai, Petissimo vă oferă diverse accesorii pentru cai și articole de îngrijire a cailor, precum perii pentru cai, șampoane până la hrană și furaje pentru cai.

 

mai mult...