închide
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Special
Afecţiuni dermatologice
Gestație / Lactație
Performanță
Protecție împotriva căpușelor
Protecție împotriva puricilor
Protecție împotriva țânțarilor
Protecție împotriva păduchilor
Protecție împotriva muștelor
Efect repelent
Impermeabil
Protecție - 1 lună
Protecție - 3 luni
Protecție - 4 luni
Protecție - 5 luni
Protecție - 7 luni
Protecție - 8 luni
mai mult...
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Puricii și căpușele sunt printre cei mai dăunători paraziți care îți pot infesta animalul de companie și casa. Câinele dvs. poate lua purici și căpușe de la alte animale de companie, de la animale sălbatice și din natură, în general, iarbă înaltă sau tufișuri. După ce un câine devine gazdă a unor căpușe sau purici, acesta poate suferi unele riscuri pentru sănătate, de la iritații minore la boli potențial mortale. Atunci când puricii mușcă un câine, saliva lor lasă pielea iritată, ceea ce duce la mâncărime. Iritarea este inconfortabilă pentru câinele dvs. și ar putea duce chiar la zgârierea ei până la pierderea blanii. Și mai sunt căpușele. Când se prind de un câine, ele pot transmite numeroase boli - de exemplu boala Lyme. Când vine vorba de a scăpa de purici și căpușe, Petissimo vă pune la dispoziție numeroase opțiuni. Foresto, Scalibor, Frontline, Bolfo - toate sunt produse extraordinare împotriva puricilor și căpușelor la câini. Există pipete cu soluții de tratament SPOT ON împotriva puricilor și căpușelor, zgărzi pentru câini împotriva puricilor și căpușelor, tratamente orale pentru câini împotriva puricilor și căpușelor, șampoane pentru câini împotriva puricilor și căpușelor, dar și spray-uri și tratamente de pulverizare pentru toată casa. Dacă câinele dvs. are deja purici sau căpușe, căutați o soluție care omoară puricii și căpușele atât la stadiul de viață al adulților, cât și la stadiul de larvă. Acest lucru este important, pentru că, dacă animalul dvs. de companie are purici sau căpușe, există șanse mari ca larvele să se ascundă în covoare, mobilier, gazon și chiar în blana animalului de companie. Respectarea îndrumărilor producătorului de utilizare și aplicare, vă va asigura că tratamentul împotriva căpușelor și puricilor este rapid și eficient. Recomandat este să preveniți aceste dureri de cap înainte ca câinele dvs. să devină gazdă pentru purici sau căpușe, cu soluții pentru câini anti purici și căpușe sau cu o zgardă.

Protejează sănătatea câinelui tău cu gama noastră de produse împotriva puricilor, căpușelor și viermilor. Acești mici dăunători pot provoca un mare disconfort câinelui, sau chiar pot provoca boli. Prevenirea este mult mai importantă în lupta împotriva infecțiilor cu căpușe și purici cu ajutorul soluțiilor repulsive, tabletelor, zgărzilor, spray-urilor sau pastilelor. Dacă găsim totuși un parazit pe animalul de companie, poate fi îndepărtat folosind pensete sau piepteni pentru purici.

La Petissimo vă punem la dispoziție o gamă largă de tratamente deparazitare internă, externă pentru câini: împotriva puricilor, căpușelor și paraziților interni, de la mărci de încredere.

mai mult...