Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Special
Fără carne de pui
Hrană dietetică (Light)
Hipoalergică
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Diabetică
Afecţiuni dermatologice
Afecţiuni hepatice
Afecţiuni renale
Afecţiuni ale articulaţiilor
Afecţiuni urinare
Gestație / Lactație
Convalescență
Igienă bucală
Numai cu pește
mai mult...
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

În prezent, există diete veterinare speciale pentru animalele noastre de companie. 

Printre cele mai populare mărci pe care le veți găsi sunt Royal Canin Veterinary Diet și Hill's Prescription Dietdar și Eukanuba Veterinary Diets. Aceste formule de obicei sunt recomandate și prescrise de veterinar ca parte a unui a plan de sănătate Medicul veterinar poate recomanda dieta pentru tratamentul bolilor, cum ar fi cele pentru a sprijini funcțiile organelor, de exemplu ficatul sau rinichii. Dietele veterinare pentru câini sunt aliemente pentru tratarea unor boli specifice, de aceea este imperial să alegeți dieta corectă. Utilizarea majorității dietelor veterinare pentru câini este, în mod normal, la recomandarea medicului veterinar sau chiar prescrise. Important este să consultați medicul veterinar pentru a determina cea mai bună mâncare recomandată pentru câinele tău. După ce ați discutat despre toate opțiunile posibile, tu și veterinarul puteți decide ce mâncare veterinară este potrivită pentru câinele dvs. Dacă medicul veterinar vă prescrie o dietă veterinară pentru câinele dumneavoastră, nu trebuie să vă abateți de la ea. Atât timp cât dieta este în vigoare, este interzis să oferiți alte gustări sau să se trișeze în vreun fel. Acest lucru poate însemna, în unele cazuri,  că trebuie să mențineți câinele cu această dietă pentru tot restul vieții lui, de exemplu în cazul insuficienței renale sau după recuperarea după pancreatită.

Datorită acestor diete veterinare speciale, câinii cu diabet, boli de ficat, boli de rinichi și alte probleme de sănătate pot trăi o viață normală. De asemenea, acestea pot contribui la prelungirea vieții câinilor cu boli cronice, permițându-le să trăiască într-o stare generală bună de sănătate și să ajute la recuperarea după o boală acută.

În cazul câinilor obezi sau supraponderali, cel mai simplu este să se administreze o dietă pentru pierderea în greutate. Cantitatea de pe ambalaj poate fi de ajutor în ceea ce privește porția zilnică de hrană, dar metabolismul fiecărui câine este diferit, așa că întrebați medicul veterinar care ar trebui să fie porția de pierdere în greutate.

Simptomele la câinii alergici la alimente pot fi reduse și, în multe cazuri, eliminate, cu ajutorul hranei pentru câini hipoalergenice. Producătorii s-au gândit chiar și la recompense și au realizat produse dietetice. De asemenea, este foarte important să se urmeze o dietă specială (gastrointestinală) după o intervenție chirurgicală, cum ar fi o intervenție chirurgicală gastrică sau intestinală, dar aceste produse ajută și la recuperare în cazul bolilor digestive.

Diabetul este, de asemenea, în creștere în rândul animalelor noastre de companie, mai ales la bătrânețe, iar hrana pentru câini diabetici este vitală pentru aceștia. În cazul în care animalul dumneavoastră de companie are o boală cronică, este recomandabil să faceți un control veterinar periodic și să discutați cu medicul care vă tratează animalul de companie despre momentul și durata dietei și numai cu permisiunea acestuia ar trebui să vă abateți de la ea sau să o modificați.

În cazul unei boli acute sau al unei diete postoperatorii, trebuie să respectați dieta atât timp cât vă prescrie medicul. Dacă animalului dvs. de companie nu-i place dieta, încercați diferite mărci și arome, dar nu vă abateți niciodată în mod arbitrar de la dieta prescrisă. Merită să cumpărați mai multe pachete de gramaj mic de hrană până când știți care este cea care îi place animalului dumneavoastră. Este foarte important ca aceste alimente să fie administrate doar în cadrul unei diete prescrise de medic!  Apoi, vei putea comanda online de la petissimo.ro dieta veterinară pentru câinele tău prescrisă și o vom expedia prin curier în doar câteva zile direct la ușa ta. 

În cazul în care starea aninalului Dvs se înrăutățește consultați imediat medicul veterinar și cereți opinia acestuia.

Comandă online hrană dietetică câini de la Petissimo!

mai mult...