închide
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Brit
Special
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult

Conserve pentru câini Brit - o gamă sortimente bazate pe nevoile individuale ale câinilor 

În calitate de proprietar de câine responsabil, cu siguranță vă doriți tot ce este mai bun pentru animalul dumneavoastră de companie, astfel încât acesta să poată trăi o viață lungă și fericită alături de dumneavoastră. De asemenea, știți că alegerea hranei potrivite este esențial pentru a vă menține câinele sănătos! 

O hrană corespunzatoare nu numai că satisface nevoile specifice ale câinelui dumneavoastră, dar îi îmbunătățește și starea generală, rezistența și vitalitatea.  

Sortimentele de conserve pentru câini Brit - fie că este vorba de Brit Premium by Nature, Brit Paté & Meat sau conserve Brit Mono Protein - acoperă o gamă largă de nevoi diferite ale câinilor. Dacă răsfoiți gama Brit, veți găsi cu siguranță conserve de calitate premium care se potrivește nevoilor câinelui dumneavoastră!

Conservele pentru câini Brit Paté & Meat este un pate delicios cu bucăți întregi de măruntaie (ficat, inimă, plămâni) și adaos de ulei de somon - o sursă de acizi grași Omega-3. Cu un conținut de 70% carne și organe, datorită prelucrării delicate oferă un gust și aromă excelente. Pateurile din bucăți de carne adevărată și organe vor satisface chiar și pe cei mai pretențioși gurmanzi canini. Această gamă de conserve pentru câini nu conține cereale, soia sau ingrediente modificate genetic.  

Ca să fim siguri că animalul dvs. de compania cu digestie sensibilă, intoleranțe sau alergii să nu aibă probleme la stomacel, trebuie să le oferiți o dietă care să nu conțină niciun ingredient alergen nociv. Pentru a determina la ce este câinele dvs. sensibil poate fi o cursă pe distanță lungă, iar conservele Brit Mono Protein vă pot ajuta. Puteți testa cum reacționează câinele la o proteină anume și să excludeți toate celelalte prin metodă eliminatorie. Întrucât uneori câini cu digestie sensibilă nu pot digera bucăți mari de carne sau măruntaiele, conservele Brit Mono Protein au consistența unui pate. Sunt ușor de digerat și pot fi consumate chiar de câini vârstnici, care au probleme cu dinții.

Conservele pentru câini Brit Premium by Nature este un pate delicios din carne care va fi pe placul tuturor categoriilor de câini. De la cei mai tineri, pentru diversificarea dietei lor, până la cei mai vârstnici, care suferă adesea de probleme dentare. Pateul din carne conține feluri selectate de carne cu adaos de ierburi, fructe sau colagen și sunt îmbogățite cu ulei de somon (o sursă de acizi grași Omega-3).

Toate sortimentele de conserve pentru câini sunt hrană completă pentru câini, dar sunt și un adaos ideal pentru hrana uscată pentru câini Brit.

Poate că ați auzit Uleiul de somon pentru câini Brit și de beneficiile pentru piele și blană, dar are efecte benefice și asupra pentru sistemul imunitar, cardiovascular și nervos datorită acizilor grași esențiali Omega-3 și Omega-6.  

Bucurați-vă de gama largă de conserve pentru câini Brit din oferta Petissimo.

mai mult...