Condițiile selectate:
Produse promoționale
Special
Fără carne de pui
Hrană dietetică (Light)
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Hipoalergică
Afecţiuni dermatologice
Afecţiuni ale articulaţiilor
Afecţiuni renale
Diabetică
Afecţiuni urinare
Gestație / Lactație
Performanță
Afecţiuni hepatice
Igienă bucală
Pui - sursă de proteină
Miel - sursă de proteină
Numai cu pește
Rață - sursă de proteină
Vită sursă de proteină
Ipeure - sursă de proteină
Curcan - sursă de proteină
Calitate de supermarket
100% garanția gustului
mai mult...
Talie recomandată
Mică
Medie
Mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Proprietarii de câini preferă hrana uscată deoarece este convenabilă și rentabilă, are o durată mai lungă de valabilitate și vine într-o varietate de texturi, arome și dimensiuni și nu necesită condiții speciale de depozitare. Pentro o varietate a meniului, poate fi amestecată cu hrană umedă sau diferite topping-uri, ceea ce o face excelentă chiar și pentru cei mai mofturoși patrupezi.

Fabricarea hranei uscate de calitate se face cu ajutorul multor specialiști, cum ar fi medici veterinari, nutriționiști, cercetători, crescători și stăpâni și sunt disponibile game și sortimente pentru câini cu nevoi speciale de sănătate sau alergii. Cei mai renumiți producători de hrană uscată concep rețete care să răspundă și unor nevoi specifice. Dacă bănuiți că răsfățatul dvs. este alergic la grâu sau cereale, puteți opta pentru hrană uscată fără cereale. Dacă câinele dvs. este alergic la mai multe ingrediente, puteți încerca o dietă cu ingrediente limitate, cum ar fi Nutro. Printre cele mai poplare mărci de hrană uscată sunt Royal Canin, Belcando, Brit, Hill’s Science Plan sau Bosch.

Atunci când căutați cea mai sănătoasă hrană pentru câinele dvs., luați în considerare vârsta, rasa, greutatea și nivelul de activitate al acestuia. În oferta Petissimo, cu siguranță veți găsi hrana ideală pentru patrupedul dvs.

mai mult...