închide
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Special
Igienă bucală
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Ați ajuns vreodată acasă și ați găsit o ușă roasă de câine sau o canapea distrusă? Acestea sunt semnele unui câine plictisit! La Pestissimo veți găsi o o mulțime de jucării pentru câini care vă vor distra animalul de companie și sperăm că îl vor ține departe de pozne. Cu atât de multe produse, poate o să vă pară greu să știți care este cea mai bună jucărie pentru câinele dumneavoastră. Cum alegeți jucăriile potrivite pentru câinele dvs?

Preferințele unui câine depind de stilul său personal de joacă și de mestecat. Încercați câteva tipuri diferite de jucării pentru câini și aflați cum le place să se joace și să roadă.

Minge pentru câini

O minge pentru câini este o jucărie indispensabilă pentru orice câine. Mingile pentru câini sunt disponibile în mai multe varietăți, de la minge de tenis sau minge de cauciuc până la mingile care iluminează în întuneric sau cu lumini intermitente. Multe mingi conțin și fluier, altele au deschideri pentru a fi umplute cu recompense. 

Atunci când alegeți o minge pentru câinele dumneavoastră, alegeți una suficient de mare, să nu o înghită din greșeală, dar suficient de mică pentru a o ține confortabil în gură. Mărimea de bază a mingii de tenis funcționează bine pentru majoritatea câinilor, dar există și mingi foarte mari pentru câini uriași și mingi mini pentru câini mici.

Discuri și alte jucării de recuperare

Câinii care iubesc mingile și jucăriile de recuperare, de regulă se bucură și de discuri și alte jucării de recuperare. Discul este un pic mai versatil decât o minge atunci când vine vorba de preluare, deoarece puteți varia viteza discului și îl puteți face să își schimbe direcția. Această varietate vă poate provoca și mai mult câinele și poate preveni plictiseala.

Jucării din pluș pentru câini

Mulți câini adoră jucăriile de pluș. Le vor purta după ei ca pe niște bebeluși sau le vor sfâșia ca pe niște prăzi. 

Supravegheați-vă câinele atunci când se joacă cu jucării de pluș pentru a-l împiedica să înghită umplutura sau scârțâitoarele. Jucăriile de pluș nu vor rezista mult timp în cazul celor care mestecă agresiv, dar pot fi totuși foarte distractive (cu supraveghere).  

Jucării în diverse forme

Jucăriile care nu sunt de pluș vin în multe forme și mărimi. În mod obișnuit, sunt fabricate din vinil, cauciuc sau plastic. Durabilitatea variază, așa că alegeți în funcție de obiceiurile de mestecat ale câinelui dumneavoastră. În general, cauciucul gros este cel mai bun pentru cei care mestecă agresiv. Jucăriile mai subțiri din vinil sau plastic sunt mai bune pentru cei care mestecă ușor sau dacă veți supraveghea jocul în permanență.  

Jucării de frânghie

Jucăriile din frânghie sunt confecționate din frânghie împletită și uneori au părți din cauciuc sau plastic. Ele pot fi folosite pentru a aduce, a trage sau pur și simplu pentru a mesteca. Mulți câini adoră jucăriile din frânghie, în timp ce alții nu sunt interesați.

Atunci când jucăria de frânghie începe să se desfacă, este timpul să o aruncați.

Jucării plutitoare pentru câini

Jucăriile plutitoare sunt excelente pentru câinii care iubesc să înoate. De obicei sunt fabricate din spumă, cauciuc sau material plastic, mingile plutitoare, inelele și alte jucării sunt ușor de găsit și de apucat în apă pentru câinele dumneavoastră.

Jucării cu distribuire recompense

Acestea oferă distracție, stimulare mentală și sunt o modalitate excelentă de canalizare a energiei câinilor. Jucăriile pentru câini cu distribuire de hrană vin în diferite forme și dimensiuni și sunt de obicei fabricate din cauciuc sau plastic.

Acestea pot oferi ore întregi de distracție pentru câinele dumneavoastră. Cea mai populară dintre toate jucăriile pentru câini cu distribuire de hrană este Kong, care poate fi umplut cu dulciuri, crochete, unt de arahide și alte alimente. 

Jucării interactive pentru câini

Asemănătoare jucăriilor cu distribuire de hrană, jucăriile interactive pentru câini îl implică mental pe câinele dumneavoastră. 

Jucării interactive pentru câini sunt concepute pentru a vă provoca câinele. Acestea conțin compartimente și mecanisme care ascund mâncare sau recompense și provoacă câinele să își dea seama cum să ajungă la ele.

Jucăriile interactive pentru câini sunt o modalitate excelentă de a vă menține câinele stimulat mental și de a-l învăța unele abilități cognitive. 

Rețineți că toate jucăriile pot prezenta un risc dacă câinele dumneavoastră înghite părți din ele (sau întreaga jucărie). Timpul de joacă trebuie supravegheată, mai ales în cazul celor care au obiceiul să roadă jucăriile. Indiferent cât de rezistentă pare o jucărie, există totuși posibilitatea ca piese să fie mestecate și înghițite. Jucăriile deteriorate trebuie aruncate.  

mai mult...