Stimați Clienți! În data de 20 mai 2024, Departamentul Serviciul Clienți va fi închis. Mulțumim pentru înțelegere! Cu drag, Echipa Petissimo
Condițiile selectate:
Produse promoționale
Special
Fără carne de pui
Hrană dietetică (Light)
Hipoalergică
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Afecţiuni dermatologice
Afecţiuni hepatice
Afecţiuni renale
Afecţiuni urinare
Gestație / Lactație
Pui - sursă de proteină
Miel - sursă de proteină
Numai cu pește
Vită sursă de proteină
Vânat - sursă de proteină
mai mult...
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Hrana umedă pentru pisici le mențin hidratate, ceea ce este important pentru menținerea sănătății corecte. Pisicile au tendința de a nu bea suficientă apă, astfel nu se asigură o hidratare adecvată. Cea mai le îndemână soluție pentru a evita deshidratarea este să adăugați conserve în dieta pisicii dvs. favorite.

Indiferent dacă este vorba de amestecarea unor mâncăruri umede delicioase cu hrană uscată pentru pisici pentru a crește gustul sau oferite ca atare pentru o dietă completă și echilibrată, pisicuța dvs. va aprecia variația rețetei și a texturii. Ajutați la menținerea sănătății optime a pisicuței cu hrană umedă și sănătoasă pentru pisici.

Beneficiile hranei umede pentru pisici:

Ideală pentru pisici pretențioase

Dacă pisica este mofturoasă în ceea ce privește mâncarea, beneficiul hranei umede pentru pisici este că are o aromă mai puternică în comparație cu hrana uscată. Mirosul accentuat face ca această hrană să fie mai gustoasă pentru pisicile pretențioase și există o mulțime de arome și texturi disponibile pentru a se potrivi gusturilor unice ale pisicii dvs.

Sănătatea tractului urinar

Pisicile sunt predispuse la apariția bolilor tractului urinar, dar șansele se reduc dacă pisica dumneavoastră rămâne hidratată. Având un conținut ridicat de umiditate, hrana umedă duce la creșterea aportului de apă, ceea ce este vital pentru sănătatea tractului urinar.

Controlul greutății

Deoarece hrana umedă pentru pisici are un conținut energetic mai mic decât hrana uscată, aceasta va ajuta pisica dumneavoastră să își mențină o greutate sănătoasă. Dacă pisica dumneavoastră este supraponderală, trecerea la hrana umedă pentru pisici o poate ajuta să slăbească, deoarece această dietă conține mai puține fibre și carbohidrați.

Chiar și felinele pretențioase vor găsi ceva ce le place cu varietatea largă oferită de Petissimo: bucăți delicioase de carne, în sos, pateuri. Cele mai bune mărci de conserve cu hrană pentru pisici oferă o modalitate excelentă de a oferi pisicii voastre o dietă echilibrată. Petissimo oferă o gamă diversă de hrană umedă pentru pisici, inclusiv Animonda, Friskies, Felix, Royal Canin sau Whiskas

Dacă pisicii dvs. îi place hrana la conservă, puteți alege să o hrăniți doar cu conserve. Sau puteți face o combinație de hrană umedă și uscată - oferind  conservele ca răsfăț sau ca supliment la crochete.

Cu Petissimo, hrana umedă de calitate pentru pisici este la câteva click-uri distanță. Alegeți din gama noastră largă de hrană umedă și conserve pentru pisici a vă menține animalul de companie fericit și sănătos.

mai mult...