Condițiile selectate:
Produse promoționale
Special
Fără carne de pui
Hrană dietetică (Light)
Hipoalergică
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Diabetică
Afecţiuni dermatologice
Împotriva ghemotoacelor de păr
Afecţiuni hepatice
Afecţiuni renale
Afecţiuni urinare
Gestație / Lactație
Igienă bucală
Pui - sursă de proteină
Miel - sursă de proteină
Numai cu pește
Rață - sursă de proteină
Vită sursă de proteină
Ipeure - sursă de proteină
Curcan - sursă de proteină
Vânat - sursă de proteină
Calitate de supermarket
100% garanția gustului
mai mult...
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Hrana uscată pentru pisici este cea mai simplă alegere pentru mulți proprietari de pisoi. În oferta noastră vei găsi o mulțime de sortimente, dar trebuie să o alegi pe cea mai potrivită pentru pisicuța ta.

În primul rând, ia în considerare vârsta pisicii tale. Unele rețete de hrană uscată pentru pisici sunt făcute pentru anumite etape de viață, cum ar fi hrana uscată pentru pisoi, hrana uscată pentru pisici adulte și hrana uscată pentru pisici pentru vârstnice, în timp ce altele oferă nutriție adecvată pentru pisicile de toate vârstele, ceea ce este excelent pentru căminele cu mai multe pisici.

Contează și nivelul de activitate atunci când alegi hrana pisicii tale; poți lua în considerare și sortimente pentru controlul greutății, în special pentru pisicile adulte și mature. În oferta noastră vei găsi și variante pentru pisici care își petrec timpul numai în casă, dar unul dintre cei mai importanți factori atunci când alegi crochetele pentru pisica ta este aroma. Alegerea celei mai sănătoase diete se bazează pe nevoile specifice ale felinei tale. Dacă pisicuța dvs. are o alergie la cereale, căutați soiuri de hrană uscată pentru pisici fără cereale.

Există, de asemenea, sortimente pentru pisici cu stomac sensibil ce conțin prebiotice și probiotice pentru a promova sănătatea digestivă.

DE CE SĂ OFERI HRANĂ USCATĂ PISICII TALE?

Susține hrănirea naturală a pisicilor

În sălbăticie, pisicile mâncau de mai multe ori și mai puțin pe parcursul unei zile. Cu hrana uscată, le puteți lăsa la dispoziție bolul, iar ele vor putea mânca cât au nevoie și când au nevoie. Acest lucru nu este posibil cu hrana umedă, care s-ar strica dacă ar fi lăsată în bol mai mult timp.  

Ajută la promovarea sănătății dentare

Mestecatul crochetelor tari poate ajuta la prevenirea acumulării de placă pe dinți.  

Ușor și economic

O pungă de hrană uscată costă, de obicei, mai puțin decât cantitatea echivalentă de hrană umedă. Astfel, poate fi o opțiune mai avantajoasă pentru proprietarii care au un buget mai limitat.

Deoarece atât hrana umedă, cât și cea uscată oferă atât de multe beneficii unice pentru pisica dumneavoastră, poate fi greu să alegeți între ele. Avantajul este că nu trebuie să o faceți! Când vine vorba de hranei pentru pisica dumneavoastră, un amestec din ambele poate fi cea mai bună opțiune.

mai mult...