Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Dreamies
Flamingo
Félix
Gimborn
Gimpet
Happy Cat
Mark & Chappel
Profine
Trixie
Vitakraft
mai mult...
Special
Fără carne de pui
Hrană dietetică (Light)
Fără gluten / cereale
Afecţiuni dermatologice
Împotriva ghemotoacelor de păr
Afecţiuni urinare
Igienă bucală
mai mult...
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Gustările pentru pisici sunt disponibile într-o varietate de texturi și arome, așa că orice pisică, indiferent cât de pretențioasă e, are ceva de ronțăit. Aromele populare pentru recompensarea pisicilor includ delicatese cu gust de pui, catnip sau somon. Te așteptăm cu snackuri pentru pisici umplute cu cremă delicioasă, crocante sau uscate prin înghețare, cele din urmă fiind și foarte sănătoase și aromate.

Nu doar că sunt gustoase, dar sunt și sănătoase și pot contribui la bunăstarea pisicii tale. GimCat Gras Bits este un furnizor de substanțe nutritive importante, cum ar fi aminoacizi, minerale, oligoelemente și vitamine, servind ca o sursă naturală de vitamine pentru a menține starea de sănatate a pisicii, în toate etapele vieții. Mark&Chappel Healthy Bites vine cu o gamă de snack-uri delicioase care are efecte pozitive asupra danturii, blănii sau a sistemului urinar.

Beneficiile recompenselor pentru pisici

 
Nutriție suplimentară

De regulă, hrana pentru pisici din ziua de azi au o compoziție echilibrată pentru a-i oferi toți nutrienții de care are nevoie, unele pisici pot avea probleme de absorbție a unor nutrienți. O deficiență nutrițională duce la o blană ternă, pierderea poftei de mâncare, afecțiuni ale pielii, diaree, constipație și modificări ale greutății. Acesta este motivul pentru care recompensele pot fi importante în dieta pisicii dumneavoastră, deoarece cele mai multe recompense, pe lângă că au diverse arome delicioase, dar au în compoziție și vitamine care pot îmbunătăți sănătatea și longevitatea.

Dresaj

Cu stilul lor independent, dresajul pisicilor poate fi dificil. Dacă vreți să vă învățați pisica câteva trucuri, recompensarea ei cu câteva snack-uri poate crește șansele de succes.

Îngrijire dentară

Hrana uscată și recompensele pentru pisici au un rol esențial în igiena dentară a pisicii dumneavoastră. Recompensele crocante pot ajuta la îndepărtarea tartrului și a plăcii care se acumulează pe dinții lor.    

Câte recompense ar trebui să primească o pisică pe zi?

Gustările ar trebui, în general, să fie oferite pentru recompensarea unui comportament bun, dresarea pisicii sau completarea hranei normale a pisicii, deși există și recompense concepute pentru a avea beneficii pentru sănătate. În general, recompensele ar trebui fie de circa zece la sută din necesarul zilnic de calorii al pisicii. Citește instruncțiunile de servire de pe ambalaj sau consultă-te cu medicul veterinar pentru a afla exact cât să îți recompensezi pisica.

Petissimo oferă o mare varietate de recompense pentru pisici, care îți vine în ajutor atunci când vrei să îți alinți pisoiul.

mai mult...