Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Adevit
Agroferm
Aptus
Bezomax
Biogance
BiogenicPET
Béres
Calomax
Camon
Candioli
Cognidine
Cp-Pharma
Dermafit
Diarsanyl
DMGuard
DoggyRade
Eminent
Endia
Epato
Farkaskonyha
Feliway
Fibor
Fit Active
Fitomune
Flatazor
Flexivet
Garuda
Gimborn
Gimpet
Grizzly Pet
Harlem Corporation
Hepa-Pet
Hilton Herbs
Humac
Immunovet
Joy2Run
Kalm Aid
Lavet
Leonardo
Mark & Chappel
Mervue
Mushrooms4pets
NRG
Nutravet
Ownat
Plasmoral
Probicol-H
Protexin
Re-pet-a
Renal
Royal Canin
Royal Canin Veterinary
Rx Vitamins
SereniCare
TolnAgro Kft.
Trixie
Trovet
Uromax
Vet-Flex
Vetera
VetGuard
Vetmed
VetPlus
Vetri-Care
Vetri-Science
Virbac
Vitakraft
Vétoquinol Care
mai mult...
Special
Hrană dietetică (Light)
Hipoalergică
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Afecţiuni dermatologice
Împotriva ghemotoacelor de păr
Afecţiuni hepatice
Afecţiuni renale
Afecţiuni ale articulaţiilor
Afecţiuni urinare
Gestație / Lactație
Performanță
Convalescență
mai mult...
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

La Petissimo, puteți găsi suplimente pentru pisici de la mărci precum Aptus, GimCat sau Feliway.  Suplimentele alimentare și vitaminele pentru pisici pot aborda și ajuta la prevenirea problemelor de sănătate ale pisicii dvs. care ar putea să le încetinească sau să ducă la boli mai grave. Vitaminele și suplimentele pentru pisici pot contribui la îngrijirea pielii și a blanei pisicii, sănătatea digestivă a pisicii, anxietatea pisicii și sănătatea creierului, îngrijirea dentară a pisicii, alergiile la pisici, sănătatea sistemului imunitar la pisici, a articulațiilor pisicii sau îngrijirea ochilor pisicilor. Suplimentele pot corecta deficiențele pisicilor. De exemplu, pisicile care sunt gestante și care alăptează pot dezvolta deficiențe nutriționale care necesită suplimente, cum ar fi multivitamine pentru pisici. Admininstrarea de vitamine sau suplimente nutritive la pisici depinde de sănătatea acestora și de nevoile nutriționale individuale. 

Tipuri de suplimente pentru pisici

Vitamine și minerale generale: pentru pisici sunt disponibile o varietate de produse monovitamine sau multivitamine 

Acizi grași esențiali: acizii grași Omega-3 și acizii grași omega-6 sunt apreciați pentru capacitatea lor de a menține blana pisicii strălucitoare și de a preveni năpârlirea. Protejează sistemul imunitar al pisicii, ficatul, ochii, creierul și articulațiile, Acizii grași omega-3 stimulează sănătatea inimii și luptă împotriva colesterolului ridicat.   

Probiotice: Probioticele sunt bacterii sănătoase, „bune” care ajută la îmbunătățirea sănătății digestive. Acestea conțin microorganisme precum care controlează creșterea excesivă a bacteriilor „rele” în intestinul gros.

Ar trebui să îi dați  pisicii un supliment de multivitamine?

Răspunsul la această întrebare depinde de tipul de hrană pe care o consumă pisica dumneavoastră. De exemplu, dacă vă hrăniți pisica cu o hrană pentru pisici bine echilibrată, care îndeplinește cerințele nutriționale de bază pentru o pisică, ar putea să nu fie absolut necesară, ci ar putea servi ca hrană suplimentară. (Consultați-vă întotdeauna cu medicul veterinar înainte de a introduce orice supliment nou în dieta pisicii dumneavoastră)

Dacă hrana pentru pisici nu îndeplinește cerințele nutriționale ale pisicii dumneavoastră, atunci un supliment de vitamine poate contribui la bunăstării ei.

Nu uitați să discutați cu un medic veterinar înainte de a oferi pisicii vitamine, multivitamine sau alte suplimente. Împreună, vă puteți asigura că oferiți pisicii dumneavoastră tot ce are nevoie pentru o viață fericită, sănătoasă și lungă!

Mențineți-vă pisoiul sănătos și fericit cu vitamine și suplimente pentru pisici de la Petissimo.

mai mult...