Condițiile selectate:
Produse promoționale
Special
Fără carne de pui
Hrană dietetică (Light)
Hipoalergică
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Diabetică
Afecţiuni dermatologice
Afecţiuni hepatice
Afecţiuni renale
Afecţiuni ale articulaţiilor
Afecţiuni urinare
Gestație / Lactație
Pui - sursă de proteină
Miel - sursă de proteină
Numai cu pește
Rață - sursă de proteină
Vită sursă de proteină
Ipeure - sursă de proteină
Curcan - sursă de proteină
Vânat - sursă de proteină
mai mult...
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Ai din ce alege, gama de hrană umedă pentru câini este foarte bogată, cu o multitudine de arome, ceea ce înseamnă că masa câinelui tău nu are cum să fie fadă. Transformă ora mesei într-un adevărat festin culinar cu hrana umedă! Dacă observi că prietenul tău cu patru picioare s-a plicitist de hrana uscată, o poți amesteca cu o conservă specială plină de savoare. Cei mai mulți producători pentru hrana folosesc din ce în ce mai puțini conservanți și mai multe ingrediente sănătoase pentru câini. 

Iată câteva beneficii ale hranei umede pentru câini:

Hrana umedă pentru câini are ca scop principal încântarea papilelor gustative!

Hrana umedă pentru câini este o plăcere pentru cei mai mulți canini. La Petissimo veți găsi o varietate de hrană umedă pentru câini cu aromele preferate ale câinele dvs.: pui, vită, curcan, miel, pește și multe altele.

Dacă observați că prietenul dvs. cu patru picioare s-a plicitist de hrana uscată, o puteți amesteca cu o conservă specială plină de savoare. Aceasta îmbunătățește aroma crochetelor câinelui și vă poate expune câinele la o varietate de gusturi noi și ingrediente nutritive. 

Hrana umedă pentru câini ajută la hidratare.

Dacă câinele dvs. este ca și majoritatea, este posibil să nu bea suficientă apă. Hrana umedă pentru câini poate ajuta la menținerea hidratării câinelui dumneavoastră, deoarece are un conținut mai mare de umiditate decât hrana uscată.

O dietă bogată în umiditate este adesea recomandată pentru câinii diabetici care au probleme renale.

Hrana umedă pentru câini facilitează mestecarea.

Hrana umedă este mai ușor de mestecat, ceea ce o face ideală pentru câinii cărora le lipsesc dinți sau cu guri mai mici.

Și câinilor mai în vârstă le este mai ușor să mestece hrană mai moale. Bogată în gust și aromă, hrana umedă pentru câini poate atrage câinii vârstnici să mănânce dacă simțul olfactiv le-a slăbit.

Hrana umedă bogată în arome poate tenta, de asemenea, câinii cu apetit scăzut sau mofturoși.  

Sfaturi pentru alegerea hranei umede pentru câini.

Alegeți întotdeauna cea mai bună hrană umedă pentru câini posibilă. Căutați ingrediente de înaltă calitate, cum ar fi carnea adevărată, fructe și legume.  Cei mai mulți producători pentru hrana folosesc din ce în ce mai puțini conservanți și mai multe ingrediente sănătoase pentru câini. 

Odată deschisă, nu lăsați niciodată conserva pentru câini afară mai mult de 30 de minute. Acoperiți, puneți în frigider și folosiți în termen de cinci zile pentru a preveni alterarea. 

Când vine vorba de ora mesei, companionii noștri cu patru picioare apreciază diversitatea la fel de mult ca și noi. De aceea, suplimentarea hranei uscate a câinelui dumneavoastră cu hrană umedă sănătoasă este o modalitate excelentă de a adăuga gust, umiditate și varietate la dieta prietenului dumneavoastră. 

Hrana umedă poate fi un pic mai complicată, plasați un covoraș lavabil sau de unică folosință sub castronul câinelui dumneavoastră, astfel încât mâncarea umedă să nu ajungă pe podea.

La Petissimo vei găsi hrana perfectă pentru animalul tău de companie.

mai mult...