Condițiile selectate:
Produse promoționale
Brand
Biogance
Double K™
Re-pet-a
Special
Hipoalergică
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

De regulă, pisicile nu au nevoie de baie, dar există unele situații excepționale. Dacă au intrat în contact cu ceva și nu se pot curăța singure sau au blană lungă și a devenit mată, o baie ar putea fi necesară. Vă recomandăm să utilizați șampon pentru pisici. Șamponul pentru oameni poate dăuna pisicilor, având pH diferit. Pentru a reduce riscul ca pisica dvs. să aibă probleme cu pielea, folosirea unui șampon creat pentru pisici este recomandat.  Dacă observați că pisica dumneavoastră are o afecțiune a pielii, de exemplu piele uscată, contactați medicul veterinar. Există șampoane cu ingrediente necesare pentru afecțiunea pe care o poate avea pisica. De exemplu, dacă pisica dvs. are o infestare cu purici, un șampon antiparazitar vă poate scăpa rapid de ei și va ajuta la vindecarea pielii dacă are și alergii la purici.  

Sfaturi pentru a face timpul de baie pentru  pisica dvs. mai puțin stresant:

Obosiți-o. Jucându-vă cu pisica înainte de a face baie, acestea vor fi puțin mai relaxate. 

Recompensează-o. Un snack delicios face lucrurile mai tolerabile.

Periați pisica înainte de baie. Îndepărtarea părului liber prin periere scurtează timpul necesar pentru baie. Utilizați o perie moale sau un pieptene cu dinți fini.

Utilizați un pulverizator de mână. Acest lucru vă va oferi control asupra unde se duce apa, evitând ochii, urechile sau nasul.  

Tăiați unghile înainte de baie. Puteți distrageți atenția pisoiului cu recompense, în timp ce tăiați unghiile.

Utilizați un covor de cauciuc. Un covoraș de cauciuc poate ajuta să vă mențineți pisica în siguranță și pentru a ajuta la reducerea anxietății cu privire la timpul băii.  

Aveți grijă de animalul de companie cu șampon și balsam pentru pisici special formulate ele. Concepute pentru nevoile lor unice, șampoanele pentru pisici din oferta Petissimo nu numai că le curăță, le hidratează și le dezodorizează blana, ci și le protejează pielea. Alegeți din oferta noastră de șampoane și balsamuri tradiționale, precum și șampoane uscate pentru pisici concepute special pentru felina din viața dumneavoastră.

mai mult...