Condițiile selectate:
Produse promoționale
Special
Hrană dietetică (Light)
Hipoalergică
Fără gluten / cereale
Afecţiuni digestive
Diabetică
Afecţiuni dermatologice
Afecţiuni hepatice
Afecţiuni renale
Afecţiuni ale articulaţiilor
Afecţiuni urinare
Gestație / Lactație
Convalescență
Igienă bucală
Pui - sursă de proteină
Miel - sursă de proteină
Curcan - sursă de proteină
100% garanția gustului
mai mult...
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Hrana veterinară pentru pisici recomandată de veterinar vă poate ajuta să gestionați problemele de sănătate specifice ale pisicii dvs. prin dieta ei zilnică. Aceste formule sunt prescrise de veterinar necesită o rețetă ca parte a planului general de sănătate al animalului dvs. de companie. Există multe tipuri de hrană pentru pisici pe bază de prescripție medicală, recomandată de veterinar, inclusiv hrană umedă pentru pisici, hrană uscată pentru pisici.

Fiecare rețetă este formulată de medici veterinari pentru a trata o anumită afecțiune de sănătate și fiecare a fost testată clinic cu rezultate dovedite. Ingredientele sunt selectate pe baza proprietăților lor terapeutice.

Deoarece aceste diete speciale sunt destinate doar pisicilor cu afecțiuni specifice de sănătate, achiziționați doar la recomandarea medicul veterinar. Acest avă poate oferi și indicații despre trecerea pisicii la o dietă terapeutică și despre cum să faceți schimbarea. Urmați întotdeauna sfatul medicului veterinar, iar dacă aveți întrebări sau nelămuriri în timpul tranziției, nu ezitați să îl consultați.

Beneficiile unei diete veterinare pentru pisici 

O hrană pentru pisici recomandată pe bază de prescripție medicală, cum ar fi Hill's Prescription Diet sau Royal Canin, combină nutrienții esențiali cu elemente medicinale sau componente nutriționale specifice concepute pentru a aborda o anumită problemă de sănătate a pisicii.  Dietele prescrise pentru pisici pot aborda una sau mai multe afecțiuni ale felinelor precum:

- Afecțiuni ale pielii și ale blănii

- Alergii

- Afecțiuni ale ficatului, rinichilor sau vezicii urinare

- Supraponderabilitate sau diabet

De ce sunt mai scumpe dietele veterinare?

Dacă sunteți obișnuiți cu prețurile hranei pentru pisici, prețul pentru o hrană veterinară pentru pisici ar putea să ridice întrebări. Hrana veterinară pentru pisici costă mai mult deoarece sunt special formulate pentru a aborda o anumită problemă de sănătate. De asemenea, acestea pot conține ingrediente care nu sunt incluse de obicei în hrana uzuală, dar care pot fi benefice pentru sănătatea generală a pisicii. Dietele veterinare pot fi considerate mai mult ca un medicament pentru pisica dvs.  

Cauți altceva și nu hrană veterinară? Avem o gamă largă de hrană pentru pisici, inclusiv hrană uscată și hrană umedă, dar și recompense delicioase.  

mai mult...