închide

Accesoriile pentru câini de care aveți nevoie vor varia în funcție de personalitatea unică a câinelui dumneavoastră, precum și de rasa și vârsta acestuia. Ceea ce veți avea nevoie se va schimba pe măsură ce cățelușul dumneavoastră se maturizează și câinele dumneavoastră adult devine un câine senior. Din fericire, cele mai multe articole pentru câini vor indica în mod clar dacă sunt potrivite pentru vârsta cățelului dumneavoastră. Petissimo este gata să vă ofere toate accesoriile de care veți avea nevoie pentru a vă menține câinele sănătos și fericit în fiecare etapă a vieții lor. Vă așteptăm cu o gamă largă de boluri pentru câini, cutii pentru depozitarea hranei uscate, cuști și accesorii pentru călătorii, botnițe pentru câini, ușițe pentru câini sau scutece pentru câini de la mărci de top.

Accesoriile pentru câini de care aveți nevoie vor varia în funcție de personalitatea unică a câinelui dumneavoastră, precum și de rasa și vârsta acestuia. Ceea ce veți avea nevoie se va schimba pe măsură ce cățelușul dumneavoastră se maturizează și câinele dumneavoastră adult devine un câine senior. Din fericire, cele mai multe articole pentru câini vor indica în mod clar dacă sunt potrivite pentru vârsta cățelului dumneavoastră. Petissimo este gata să vă ofere toate accesoriile de care veți avea nevoie pentru a vă menține câinele sănătos și fericit în fiecare etapă a vieții lor. Vă așteptăm cu o gamă largă de boluri pentru câini, cutii pentru depozitarea hranei uscate, accesorii pentru călătorii, botnițe pentru câini, ușițe pentru câini sau scutece pentru câini de la mărci de top.

În oferta Petissimo te așteaptă o gamă variată de boluri pentru hrană și apă pentru câini, ce include diverse modele, culori și dimensiuni. Aceste boluri sunt elegante, dar, de asemenea, durabile, dar care satisfac și nevoile culinare ale patrupedului dvs. Puteți alege un bol pentru hrănire lentă, boluri cu suport înalt, sau boluri cu răcire termică pentru zilele caniculare.

Indiferent dacă ai un cățel pretențios sau unul pofticios, în oferta noastră vei găsi un bol perfect pentru câinele tău.

Iar atunci când sunteți în mișcare, există cuști de transport pentru câini, centuri de siguranță pentru câini, dar și o mulțime de accesorii și huse pentru scaune de mașină pentru a face călătoriile în parc sau la veterinar mai plăcute și în siguranță.

Animalul tău de companie reușește cumva mereu să evadeze din curte? Sau poate că dresezi un câine de vânătoare și învață să urmeze comenzile pe teren. Indiferent care este motivul dvs., alegerea unui tracker GPS pentru animale de companie este o idee bună pentru unui ochi asupra animalului dvs. de companie.

  În anumite situații folosirea botnițelor este foarte importantă. Dacă ca stăpân sunteți nesiguri în legătură cu reacțiile câinelui Dvs, atunci pentru siguranța lui și a Dvs folosiți botniță, mai ales în situațiile stresante sau noi, cum ar fi vizita la medicul veterinar, întâlnirea cu câini noi sau evenimente mai mari unde sunt mai mulți oameni decât de obicei. Producătorii pun mare accent pe botnițele moderne, să fie ușoare și comode, dar în același timp sigure și stabile, pentru ca să nu fie incomod pentru câine.

Oferă-i câinelui tău libertatea pe care o merită, prin instalarea unei uși de câine în casa ta. Alegerea celei mai bune uși de câine este ușoară atunci când îți cunoști opțiunile - uși standard pentru câini, uși pentru câini cu condiții meteorologice extreme sau uși de câine blocabile. Covorașele igienice pentru câini sunt special concepute a-ți învăța cățelușii unde să meargă sau pentru a oferi câinilor seniori un loc de urgență pentru a se elibera în acele cazuri când nu se mai pot ține.

Combateți comportamentul necorespunzător al câinelui dvs. cu cele mai bune produse repelente pentru câini de la Petissimo. Bineînțeles că vă iubiți câinele, dar nu și mizeria pe care o poate face. Repelenții pentru câini pot împiedica ca prietenul dvs. cu patru picioare să comită acte nedorite în jurul casei.

Nu trebuie să uităm de un culcuș sau pătuț în care prietenul vostru  să se simtă confortabil. Importantă este și îngrijirea, iar o perie corespunzătoare nu are trebui să lipsească. Elemente esențiale pentru plimbări în siguranță sunt lesa și zgarda, dar și jucăriile pentru o distracție pe cinste. Când călătoriți, poate fi important să aveți botniță, o geantă de voiaj sau cutie pentru transport. Nu uitați gentuțele pentru recompense, orice truc reușit merită recompensat

mai mult...