Condițiile selectate:
Produse promoționale
Talie recomandată
Talie mică
Talie medie
Talie mare
Vârstă recomandată
Pui
Junior
Adult
Senior

Ați decis că sunteți gata să vă deschideți inima și casa pentru o pisică sau un pisoi? Felicitări! Înainte de a vă aduce noul membru al familiei acasa, vă recomandăm să aveți totul pregătit. veți dori să pregătiți totul și să fiți gata de utilizare.  

Veți avea nevoie de articole pentru a avea grijă atât de bunăstarea sa fizică, cât și de cea mentală. Acest lucru înseamnă că va trebui să procurați înainte de sosire hrană pentru pisici, boluri pentru hrană și apă, litieră și nisip, dar și multe multe jucării. Pot fi considerate accesorii indispensabile și zgarda, un medalion de identificare și o cușcă de transport.  Dacă aveți toate proviziile pregătite, vă veți putea concentra pe aclimatizarea pisicii în noua sa casă, în loc să vă grăbiți să faceți rost de toate lucrurile de care are nevoie.

Ideal ar fi să aveți o cușcă de transport pentru a vă duce pisica acasă de la adăpost sau de la crescătorul de animale de companie. Aceasta se va dovedi utilă și în timpul vizitelor la veterinar pentru controalele periodice sau în timpul călătoriilor.  Nu este sigur pentru dvs. sau pentru pisica dvs. să o lăsați liberă să se deplaseze prin mașină, unde vă poate distrage atenția șoferului de la condusul în siguranță. 

Achiziționați o zgardă și un medalion gravat cu datele dvs. Este important să îi puneți pisicii dumneavoastră o zgardă și un medalion de îndată ce o primiți. Acest lucru vă va asigura că, dacă pisica dumneavoastră se pierde, oricine o găsește va putea să v-o returneze. 

Odată ajunși acasă veți avea nevoie de boluri pentru mâncarea pisici și pentru apă. Bolurile din oțel inoxidabil sunt cele mai populare, deoarece sunt ușor de curățat și sterilizat. Sticla și ceramica sunt, de asemenea, bune. Bolurile din plastic nu sunt recomandate, deoarece pot reține mirosuri pe care pisica le va găsi respingătoare. De asemenea, bolurile din plastic sunt mai susceptibile de a găzdui bacterii care pot provoca boli.  

Accesul facil afară poate îmbunătăți sănătatea pisicii, pe măsură ce câștigă mai mult teren pentru a alerga și a se juca. Unele animale vor zgâria ușa sau geamul și miaună până vor fi lăsate să intre sau să iasă. Puteți evita acest comportament dacă montați o ușă specială pentru pisici. Nu doar că pisica dvs. poate intra și ieși după bunul plac, cele mai multe modele oferă și protecție împotriva intemperiilor. 

Cei mai mulți părinți de animale de companie căuta o modalitate de a urmări mișcările animalelor de companie pe parcursul zilei și de a se asigura că nu se îndepărtează prea tare de casă. În acest caz, cel mai bun răspuns este un tracker cu GPS pentru câini și pisici care se atașează de zgardă

Trebuie să vă încurajați pisica să-și îmbrățișeze instinctele, dar nu în detrimentul hainelor sau mobilierului dvs. În timp ce pisica se obișnuiește cu mediul său, uneori poate prezenta probleme comportamentale. Spray-urile repelente pentru pisici sunt folosit pentru a le descuraja să pătrundă într-o zonă în care nu le doriți. 

Deși nu se pune la îndoială legătura dintre dvs. și pisica dvs., mirosurile puternice și părul de animale pot face din viața împreună o provocare.

Există câteva produse de curățarea de care are nevoie fiecare proprietar de pisica.

mai mult...